in , ,

Τέλος εποχής… για το Elounda Beach.

Μετά από σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον τουρισμό, ο… ισόβιος διευθυντής των ξενοδοχείων Elounda Beach και Bay Palace Μανόλης Ρασούλης αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.

Ο ίδιος είπε στην “Π” ότι είναι καιρός πλέον να ξεκουραστεί δίπλα στην οικογένειά του, την οποία έχει στερηθεί τόσα χρόνια λόγω της δουλειάς.

Ο κ. Ρασούλης έγραψε για τη νέα αυτή σελίδα στη ζωή του:

“Μετά απο 46 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel και Elounda Bay Palace της οικογένειας Μαντωνανάκη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου απο την εταιρεία λόγω συνταξιοδότησης.

Για πάνω απο 30 χρόνια ως  γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων της Ελούντας, είχα την τιμή και την ευθύνη να αναλάβω όχι μόνο τις καθημερινές λειτουργίες αλλά και την ανοικοδόμηση της φήμης ενός απο τα πιο εκπληκτικά και σεβαστά θέρετρα παγκοσμίως. Τώρα ήρθε η στιγμή να συνταξιοδοτηθώ και να παραδώσω αυτή την ευθύνη σε νεότερα χέρια που θα οδηγήσουν τα ξενοδοχεία στο λαμπρό μέλλον που τα περιμένει.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να σας ευχηθώ το μέλλον να σας φέρνει υγεία, ευημερία και προσωπική ευτυχία”.

Ένας άνθρωπος του τουρισμού που ξεχωρίζει

Ο Μανόλης Ρασούλης είναι ένας άνθρωπος του τουρισμού που διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, την εργατικότητα, τις ικανότητές του.

Ο ίδιος είχε δώσει πριν λίγους μήνες μια συνέντευξη στην “Π” και μας είχε μιλήσει για τη φιλοσοφία του στη διεύθυνση των ξενοδοχείων της Ελούντας.

“Αυτό είναι το μυστικό μας για να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες που σε ποσοστό 75% είναι επαναλαμβανόμενοι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και στην προσωπική επαφή μαζί τους”, είχε δηλώσει στην “Π” ο επί 46 χρόνια διευθυντής των ξενοδοχείων Elounda Beach και Bay, τα οποία είναι μέλη των The Leading Hotels of the World από το 1992.

Ο κ. Ρασούλης, ο οποίος όλες αυτές  δεκαετίες έχει υποδεχθεί στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Κρήτης ηγέτες κρατών, πρίγκιπες, διάσημους καλλιτέχνες, γνωστούς επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, μας μίλησε για τις συνεχείς προσπάθειες να προσφέρει το Elounda Beach στους πελάτες του περισσότερα από εκείνα που φαντάζονται ότι θα είχαν ή θα ζητήσουν.  “Ο πελάτης αυτής της κατηγορίας του ξενοδοχείου μας έχει πάντα δίκιο.

Όταν καλούνται να πληρώσουν υψηλές τιμές, είναι αυτονόητο ότι θα ζητήσουν και το ανάλογο σέρβις” τόνισε και μας εξήγησε ότι στα δύο ξενοδοχεία πέντε άτομα από το προσωπικό είναι επιφορτισμένα με τους παλιούς πελάτες του ξενοδοχείου, ώστε να γνωρίζουν όλες τις επιθυμίες τους στη διάρκεια των διακοπών τους.

“Είμαι χαρούμενος” είχε πει ο κ. Ρασούλης, “που έχω επιτύχει  προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην εν γένει αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στην ελληνική τουριστική βιομηχανία”.

ΠΗΓΗ patris.gr