Σύντροφοι ψυχραιμία….

0
      

Στην σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των φορέων του νομού Λασιθίου το πρωί της Τετάρτης τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν άκομψα την ανάρτηση του fonien.gr

Λίγες μέρες πριν είχαμε ανεβάσει ένα θέμα που αφορούσε το τι θα ρωτούσαν οι πολίτες του Αγίου Νικολάου τον πρωθυπουργό αν τους δίνονταν η ευκαιρία.

Σαφώς τα σχόλια που έκαναν οι πολίτες δεν ήταν και τα πλέον  θετικά για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα κάτι που προφανώς συμβαίνει σε όλη την χώρα και αυτό καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις.

Δυστυχώς ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλαχε να σηκώσει ένα σταυρό μέτρων που έχουν λυγήσει την ίδια την κοινωνία. Και το ακόμα πιο άσχημο είναι ότι όλα όσα κάνει τώρα προεκλογικά είχε πει πως θα τα χειριστεί διαφορετικά.

 

Τα μέλη λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ, 2 από τους σχεδόν ούτε 10, που βρίσκονταν σε ένα σημείο της αίθουσας μιλώντας μου, εξέφρασαν το παράπονό τους και μάλιστα χαρακτήρισαν προβοκάτσια κατά του έργου της κυβέρνησης τα δημοσιεύματα μου ενώ έφτασαν σε σημείο να πουν ότι όλες τις απαντήσεις των πολιτών τις έγραψα μόνος μου. Προφανώς οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν μιλούν με την κοινωνία και τους εργαζόμενους, θεωρούν όλα όσα συμβαίνουν ιδανικά για τον τόπο και κάνουν τα πάντα για να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και να πατήσουν οι ίδιοι από πάνω. Δεν βλέπουν τον εκνευρισμό των εργαζομένων των επαγγελματιών, των συνταξιούχων και όλων των άλλων και κυρίως δεν μπορούν να δεχτούν την κριτική όταν λίγους μήνες πριν ήταν οι ίδιοι αυτοί που φώναζαν για όλα αυτα και βρίσκονταν στις πρώτες γραμμές του αγώνα στους δρόμους.

Κύριοι που τώρα είστε ΣΥΡΙΖΑ και πριν μερικά χρόνια ήσασταν κάτι άλλο ενώ δεν αποκλείεται σύντομα κάπου αλλού να πάτε, όσο και να σας ενοχλεί το fonien.gr δεν θα πάψει να κινείται μέσα στην κοινωνία, στους δρόμους και να μιλά με τους ανθρώπους του τόπου μας και να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν.

Κάντε και εσείς το ίδιο, το κάνατε παλιότερα άλλωστε,  αν θέλετε έστω και τώρα να μην σας καταπιεί η δύναμη της εξουσίας που θεωρείται ότι μπορεί να έχετε.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μήνυμα» Τσίπρα στα Σκόπια: Δεν είναι μόνο το όνομα το πρόβλημα…

      «Θέλουμε λύση που δεν θα αφήνει περιθώριο αλυτρωτισμού ή ανιστόρητων διεκδικήσεων» ε…