in ,

Στο ΓΝΑΝ και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων ο συνδυασμός Ζερβού

Το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος όπως πάντα από υποψήφιους του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη», στα πλαίσια της πολύ καλής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δυο φορέων και η οποία αποδεικνύεται τόσο από την επίσκεψη του Προεδρείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου στον Δήμαρχο, στις 16/11/2018, όσο και από τον απολογισμό του Νοσοκομείου, όπου η κα. Σπινθούρη ευχαρίστησε το Δήμο για την στενή συνεργασία.
Εκεί συνομίλησαν με εργαζόμενους αλλά κι επισκέπτες για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο και την Υγεία του τοπικού πληθυσμού γενικότερα.
Αμέσως μετά επισκέφθηκαν την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου με την οποία κατά την περασμένη 5ετία υπήρξε μια στενή και άριστη συνεργασία, τόσο όσον αφορά στη σύνταξη του φακέλου για την ένταξη της Σπιναλόγκα στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, όσο και σχετικά με διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και ανασκαφές σε όλη την Περιφέρεια του Δήμου Αγίου Νικολάου (Σταυρός, Δρήρος), συνεργασία με την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και με την Βελγική Σχολή για την αξιοποίηση του Αρρεναγωγείου στο Βραχάσι.
Πέραν της υφιστάμενης συνεργασίας συζητήθηκε η προοπτική της ολοκλήρωσης των ανασκαφών και της ανάδειξης του Αρχαιολογικού Χώρου κάτω από τον ΟΤΕ, όπως και η επίλυση των ζητημάτων σε Χιώνα και Μπούφο.
ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!!!!!