in ,

Στον Αγιο Νικόλαο το ξενοδοχείο που απέσπασε το βραβείο για το “Top Mediterranean Resort”

“Top Mediterranean Resort” το ξενοδοχείο Wyndham Grand Mirabello
στα MR&H Top Mediterranean Resort Awards 2019

Το πολυτελές ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στην Κρήτη, της Zeus International, τιμήθηκε με το βραβείο “Top Mediterranean Resort” στα MR&H Top Mediterranean Resort Awards 2019 κατά τη διάρκεια του συνεδρίου MR&H (Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum) που πραγματοποιήθηκε 29-31 Οκτωβρίου στην Αθήνα.
Τα βραβεία MR&H Top Mediterranean Resorts απονέμονται για 3η συνεχή χρονιά και στόχο έχουν να αναγνωρίζουν κορυφαία τουριστικά θέρετρα στη Μεσόγειο. Οι υποψηφιότητες καθορίζονται από ομάδα εμπειρογνωμόνων της τουριστικής βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένου του συμβουλίου της MR&H και οι νικητές κληρώνονται έπειτα από  δημόσια ψηφοφορία. Τα βραβευμένα θέρετρα του εν λόγω θεσμού αποτελούν πρότυπα φιλοξενίας που συμβάλλουν στην προώθηση του τουρισμού στη Μεσόγειο μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εγκαταστάσεων.
Το Wyndham Grand Mirabello, είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο, μόλις λίγα λεπτά από τον Άγιο Νικόλαο, στην διάσημη περιοχή Ελούντα της Κρήτης, που αποτελεί παράλληλα ιδανικό προορισμό για συνέδρια. Διαθέτει 311 δωμάτια, πάνω από 1500 τ.μ.  χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, 5 εστιατόρια και μπαρ σε μοναδικές τοποθεσίες, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ στην παραλία, μίνι κλαμπ για τα παιδιά καθώς και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε δύο από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της περιοχής.
Για τη Zeus International
Η Zeus International είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο. Διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται μέχρι στιγμής είναι: η Ελλάδα, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Κροατία και η Κύπρος, όπου έχει αναλάβει την λειτουργία αρκετών ξενοδοχείων, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton) στην νοτιοανατολική Ευρώπη,  καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών.