Στην πολεοδομία ο συνδυασμός Κουνενάκη.

0
      

Την υπηρεσία πολεοδομίας, επισκέφτηκε ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, με Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του Συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος».

 

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ζητήματα της πολεοδομίας, η οποία ήρθε στο Δήμο μετά από τις συνενώσεις και τον Καλλικράτη, με πολλά ζητήματα και έλλειψη προσωπικού και για αυτό ο Δήμος αναγκάστηκε να διαθέσει πολύ προσωπικό  από τις υπηρεσίες του για να μπορέσει να ανταποκριθεί.
Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κουνενάκης: 
«Είναι γεγονός ότι με την κρίση έχει μειωθεί η οικοδομική δραστηριότητα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν στο σχεδιασμό , στην πολυνομία και σε άλλα θέματα που ταλανίζουν την Πολεοδομία. Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία στάθηκε όρθια, προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, έχει μπει πλέον σε ένα καλό δρόμο, έχει ισορροπήσει και παράγει σημαντικό έργο. Πέρα από τα θέματα που θέτουν οι πολίτες, αρχίζει να διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο σε επίπεδο προγραμματισμού, σε επίπεδο σχεδιασμού, σε επίπεδο ελέγχου και καταφέρνει να διαχειρίζεται με επάρκεια το δομημένο περιβάλλον και το περιβάλλον γενικότερα. 
Ο ρόλος της είναι κρίσιμος για την περιοχή μας, για την κοινωνία μας και για τον τουρισμό μας. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι έχει θεσπίσει κανόνες ίσης μεταχείρισης προς τους μηχανικούς και τους πολίτες και αποπνέει αίσθημα δικαιοσύνης και εντιμότητας και αυτό είναι σημαντικό στη σημερινή εποχή».
Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης ζήτησε από τα στελέχη της πολεοδομίας να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον ίδιο ζήλο και φροντίδα στα θέματα που αφορούν σε αυτή και να συνεχίσουν να λειτουργούν με αντικειμενικότητα, κάτι που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. 
Ο Δ/ντης της πολεοδομίας κ. Κωστής Αγγελάκης και τα στελέχη της πολεοδομίας έθεσαν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της, αναφέρθηκαν σε κρίσιμα προβλήματα και θεωρούν ότι πλέον η πολεοδομία έχει εσωτερική συνοχή, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ των υπαλλήλων και μπορεί να αποδώσει πολύ περισσότερα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας μας και της οικονομίας μας.
Γραφείο Τύπου
«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο στην μάχη με τη φωτιά στη Μονή Αγκαράθου

      Δύναμη της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται στη μεγάλη φωτιά που ξέσ…