in ,

Στην Ιεράπετρα για τον αγιασμό ο Θραψανιώτης

Συνεργασία  Θραψανιώτη με τον δήμαρχο Ιεράπετρας
 

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην Ιεράπετρα παραβρέθηκε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης. Στη συνέχεια συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου είχαν συνεργασία με τον Δήμαρχο.
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Γιώργος Καλλιντέρης, Μπάμπης Δραγασάκης και Πανταζής Σιμόπουλος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Λουτσέτης.

Ο Βουλευτής Λασιθίου ολοκλήρωσε έτσι τον  κύκλο των συνεργασιών με τους δημάρχους του νομού Λασιθίου με στόχο τη συζήτηση προτάσεων για την αξιοποίηση κονδυλίων για τις επισκευές αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι επισκευές του Βουζουνεράκειου και του κλειστού Γυμναστηρίου ήταν οι προτάσεις της δημοτικής αρχής, που έχουν σχεδόν έτοιμες μελέτες. Σε αυτό τον τομέα ο νομός έχει υστερήσει και πρόκειται να ακολουθήσει συνάντηση του Βουλευτή με τον  Γενικό Γραμματέα  Αθλητισμου.
 
Συζήτησαν επίσης θέματα αγροτικής οδοποιίας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στον δρόμο Κάτω Χωριού – Θρυπτής και του Σελάκανου για την αξιοποίηση των πόρων του προγράμματος “ΦιλόΔημος”.
 
Έγινε ανασκόπηση της εξέλιξης των έργων που σχεδιάζονται για την περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας όπως η προσαγωγός διώρυγα του Μύρτους, το Μουσικό Γυμνάσιο στο Καβούσι, το νέο κτίριο του 1ου Γυμνασίου, οι εργασίες στον Καλέ κ.α.
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Καλατζάκης, αφού επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον Βουλευτή Λασιθίου, τόνισε, όπως και οι άλλοι δήμαρχοι του νομού, την ανάγκη στελέχωσης του Δήμου με προσωπικό, καθώς οι μεγάλες ελλείψεις που προκάλεσαν τα μνημόνια, δυσκολεύουν ιδιαίτερα τη μελέτη και το σχεδιασμό νέων έργων.
 
Το Γραφείο Τύπου
του Μανόλη Θραψανιώτη
Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ