Σου χάλασε; τώρα ξέρεις που θα πας

0
      

Για την επισκευή της αγαπημένης σου συσκευής και του πολύτιμου εργαλείου σου τώρα έχεις την λύση στον Αγιο Νικόλαο, πας στην ELECTRONET Παπαδάκης

στην οδό Επιμενίδου 27 τηλ 2841023684 επίσημος συνεργάτης της LaptopGenius

Τα στελέχη της με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών μπορούν να προσφέρουν, σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, γρήγορα, αξιόπιστα και με επαγγελματισμό επισκευές σε Laptop, PC, i phone, smart phones, Mac, Play station αλλά και σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή.

Στη LaptopGenius μπορούμε να επισκευάσουμε όλες τις βλάβες όλων των εταιρειών όπως Toshiba, IBM/Lenovo, Sony, HP, Acer, Fujitsu-Siemens,Compaq, Apple , Notebooks.

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της LaptopGenius μπορούν να επισκευάσουν όλες τις παρακάτω βλάβες σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Όλες οι επισκευές γίνονται στο δικό μας εργαστήριο με απόλυτη ασφάλεια για την συσκευή σας και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν σας επιστραφεί.

 

Στην LaptopGenius είμαστε περήφανοι για τον επαγγελματισμό μας , την πελατοκεντρική μας νοοτροπία και την ικανότητα να κάνουμε σωστή διάγνωση του προβλήματος ΔΩΡΕΑΝ και στην συνέχεια να το αποκαταστήσουμε με τον οικονομικότερο τρόπο αφού πρώτα σας ενημερώσουμε και πάρουμε την έγκρισή σας.

 

Η LaptopGenius μπορεί να σας καλύψει όσο μακριά και εάν βρίσκεστε από την έδρα της αφού σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών «γενική ταχυδρομική» παραλαμβάνει και σας επιστρέφει την συσκευή σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την κάλυψη αναγκών μαθητών/τριων ενόψει του Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο

       Επειδή κάθε παιδί έχει δικαίωμα στη χαρά της Ανάστασης, υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα…