Σοβαρά προβλήματα

0
      

Σοβαρά τεχνικά προβλήματα εμφανίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στις εφαρμογές του Facebook και του Instagram σε όλο τον πλανήτη.

Τα προβλήματα επηρέασαν και πολλούς χρήστες στην Ελλάδα καθώς αναφέρθηκε πως κάποιοι δεν μπορούσαν να ανοίξουν την εφαρμογή και είχαν πρόβλημα σύνδεσης στο Messenger.

Η είδηση έγινε γνωστή από το site «Down Detector» το οποίο δημοσίευσε και χάρτη με τις χώρες που είχαν επηρεαστεί. Tα πρώτα λεπτά είχαν καταγραφεί προβλήματα σε τουλάχιστον 12.000 χρήστες.

«Γνωρίζουμε ότι μερικοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πρόσβαση στο Facebook και το Instagram. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε τις λειτουργίες το συντομότερο δυνατό» δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο Reuters. Ένα ποστ στην σελίδα διαχειριστών του Facebook ανέφερε ότι έχουν επίγνωση ενός προβλήματος και το ερευνούν, αλλά ότι δεν υπάρχει λύση για την ώρα. «Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα αυξημένο επίπεδο σφαλμάτων API»  δημοσιεύτηκε στη σελίδα.«Διερευνούμε την αιτία και θα δημοσιεύσουμε ενημερώσεις όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες» προστίθεται.

Σταδιακά η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται αλλά αρκετοί ήταν ακόμη οι χρήστες που παγκοσμίως ανέφεραν  πως δεν μπορούν να συνδεθούν.

lifo

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα TechNews

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mega deal 52,4 δισ. δολ – Η Disney εξαγοράζει την 21st Century Fox

      Σε συμφωνία για την εξαγορά της 21st Century Fox, του  Rupert Murdoch, προχώρησε η  …