in ,

Σαββατοκύριακο για τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κοκκίνη και το ΑλλάΖουμε τον Δήμο μας

 

Μια βόλτα στην Ελούντα αργά το απόγευμα του Σαββάτου, και η επαφή με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες ήταν αρκετά για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κοκκίνη και την ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ΑλλάΖουμε τον Δήμο μας για να διαπιστώσουν ξανά την ανάγκη που έχει ο Τόπος για στήριξη και λίγο πιο έξω από τον κλειστό πυρήνα της πόλης.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κοκκίνης βρέθηκε κοντά στην αρχαία Λατώ, στη θέση Κουντάραντο για τον εορτασμό της Μάχης της Κριτσάς.

Όπως σημείωσε ο ίδιος: “Συγκίνηση αισθάνεται όποιος είναι γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου. Περήφανος που κατάγομαι από το ιστορικό χωριό της Κριτσάς.”

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε το απόγευμα μαζί με ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του ΑλλάΖουμε τον Δήμο μας, τις τοπικές κοινότητες των  Έξω και Μέσα Λακωνίων.

Αφού συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Έξω Λακωνίων, κ. Μαρνέλλο Μανόλη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Έξω Λακωνίων κ. Κερούλη Μανόλη και κατοίκους των χωριών, όπως ήταν αναμενόμενο συζήτησαν εκτενώς και το ζήτημα που προέκυψε με την μη ανακήρυξη υποψηφίων στην Κοινότητα των Μέσα Λακωνίων. “Η ενδοχώρα μας είναι και αυτή πλούτος μας!

ΑλλάΖουμε τον Δήμο μας και την στηρίζουμε έμπρακτα αναδεικνύοντας την ομορφιά και τους ανθρώπους της!” δήλωσε ο Νίκος Κοκκίνης.