in ,

Πράσινο φως για τα πρώτα 42 παιδιά μέσω ΕΣΠΑ αναμονή για ακόμα 12

« ΒΡΕΦ/ΚΟΙ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ  ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ  2018-2019 »
 
Ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.), ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία, οι ωφελούμενες/νοι  μπορούν να δουν από την ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με το ΑΦΜ και τον κωδικό πιστοποίησης. Οι ωφελούμενες/νοι κάτοχοι voucher, στη συνέχεια θα απευθύνονται στη δομή της επιλογής τους για εγγραφή, στην προκειμένη περίπτωση στις δομές των Βρεφ/κών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίου Νικολάου, για υπογραφή σύμβασης.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και θα διαρκέσουν έως και 03 Σεπτεμβρίου 2018, ως εξής:

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στο γραφείο του Βρεφ/κού Σταθμού Αγίου Νικολάου κατά τις ώρες 13:30 έως 17:00.
  • Τρίτη και Πέμπτη στο γραφείο του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. στο κτίριο « Μιραμπέλλο », Κ. Κοζύρη 18,  2ος όροφος (έναντι Αγίας Τριάδας) κατά τις ώρες 9:30 έως 15:00.

Για την υπογραφή σύμβασης απαιτείται ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.
ΠΡΟΧΟΧΗ!!!!! Λόγω των υπεράριθμων αιτήσεων βρεφών παρακαλούνται οι ωφελούμενες μητέρες τους, να προσέλθουν τις ημέρες, Τετάρτη 01 Αυγούστου, Πέμπτη 2 Αυγούστου και Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 προκειμένου να γίνει καταγραφή των μορίων της αίτησης τους. Οι μητέρες μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο του Βρεφ/κού Σταθμού Αγίου Νικολάου τις παραπάνω ημέρες κατά τις ώρες 13:30 έως 16:00.
Η επιλογή και εγγραφή των βρεφών θα γίνει με τη διαδικασία αξιολόγησης επί τη βάση της μοριοδότησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε με φθίνουσα κατάταξη.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.
 
ΛΕΜΟΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ