in ,

Πάρτι στις φυλακές Kορυδαλλού – Είχαν κανάλι στο YouTube «πίσω από τα κάγκελα»![VIDEO]

Στο νέο βίντεο που παρουσιάστηκε στον Alpha, απεικονίζεται ένας κρατούμενος να χορεύει ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο, με τους υπόλοιπους να τον χειροκροτούν και να απαθανατίζουν τις εικόνες με κινητά τηλέφωνα.
Μάλιστα το αλκοόλ ρέει άφθονο ενώ στο κελί υπάρχουν τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα, ηχοσυστήματα και… μία μαύρη γάτα.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι κρατούμενοι, σύμφωνα με τον Alpha, διατηρούσαν μέχρι πρόσφατα και κανάλι στο YouTube με το όνομα «πίσω από τα κάγκελα»!
«Έκαναν πάρτι»
Πρώην κρατούμενος των φυλακών που μίλησε στον Alpha ανέφερε πως «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;».
«Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος», ανέφερε ο κρατούμενος.
Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο κυκλοφόρησε βίντεο από τις φυλακές Κορυδαλλού στο οποίο οι κρατούμενοι σκορπούν στον αέρα χαρτονομίσματα αξίας χιλιάδων ευρώ. Το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα ενώ σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου».
 

reader.gr