in

Πολίτες στους Αμπελόκηπους έπιασαν διαρρήκτη να πιάνουν και τον χτύπησαν ανελέητα (VIDEO)

Πολίτες στους Αμπελόκηπους έπιασαν διαρρήκτη και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στη μέση του δρόμου, χρησιμοποιώντας ως όπλο μέχρι και το κατσαβίδι με το οποίο προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας!

Εικόνες που σοκάρουν στους Αμπελόκηπους.

Η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ έφερε στο «φως» ένα βίντεο ντοκουμέντο, με πολίτες να πιάνουν και να χτυπούν με μανία έναν διαρρήκτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εν λόγω άντρας προσπάθησε να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος τον καταδίωξε. Λίγο παρακάτω, στην Κηφισίας, και με τη βοήθεια άλλων πολιτών, τον έριξαν, τελικά, στο έδαφος και εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς είχαμε εικόνες αυτοδικίας.

Όπως μπορείτε να δείτε, του έριξαν πολύ ξύλο, ενώ του πήραν, μάλιστα, το κατσαβίδι με το οποίο επιχείρησε να μπει στο σπίτι και τον χτύπησαν και με αυτό!

Ευτυχώς, ένας άνδρας, που φαίνεται στο βίντεο να φοράει λευκά, ζήτησε από τους άλλους να σταματήσουν να χτυπούν τον επίδοξο διαρρήκτη, από τη στιγμή, άλλωστε, που τον είχαν πιάσει και τον είχαν ρίξει στο έδαφος. «Έπεσε κάτω, σταματήστε, δεν τον χτυπάμε άλλο», τους είπε.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr