Πλοίο ασφαλείας ζητούν οι αγρότες για την απεργία στις 18/4 – Βολές εναντίον Υπουργείου και ΠΝΟ

0
      

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση που διακαώς ζητούν οι αγρότες της Κρήτης, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και εκπροσώπων της ΠΝΟ με αντικείμενο τη δρομολόγηση πλοίου που θα μεταφέρει στον Πειραιά, μόνο αγροτικά προϊόντα, με φόντο την απεργία της ΠΝΟ στις 18 Απριλίου.

Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας Μανώλης Μιχαλάκης, το Υπουργείο δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει τους κρητικούς αγρότες, ότι η συνάντηση δεν θα γίνει.
“Δεν είναι δυνατόν να ξεκινά μια απεργία για τις 18 πχ, του μήνα “με προοπτική κλιμάκωσης” όπως γίνεται πάντα στις απεργίες της ΠΝΟ. Συμμεριζόμαστε τα αιτήματα της ΠΝΟ και τα σεβόμαστε, ωστόσο είμαστε όμηροι των λιμενεργατών και του Υπουργείου. Η καλοκαιρία ευνοεί την μαζική παραγωγή αγροτικών προϊόντων, οι νταλίκες φεύγουν για τα λιμάνια, γεμάτες, κάτι πρέπει να γίνει”, είπε ο κ. Μιχαλάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι απόψε θα γίνουν συναντήσεις αγροτών σε Τυμπάκι, Σητεία, Ιεράπετρα και Χανιά, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

ekriti.gr

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καταργούμε την πλαστική σακούλα. Κάνουμε πράξη τον πολιτισμό του καταναλωτή»

       Εκδήλωση την Τετάρτη 25 Απριλίου στο Ηράκλειο         …