Πλακιωτάκης για αποτέλεσμα.

0
      

Δήλωση Βουλευτή Λασιθίου κ. Πλακιωτάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

« Όσοι επένδυαν στις χθεσινές τριπλές εκλογές στην ανατροπή της κυβέρνησης απέτυχαν.
Ο Ελληνικός λαός μέσα από κάθε κάλπη , έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η κυβέρνηση κέρδισε σε επίπεδο αυτοδιοίκησης  στους περισσότερους  Δήμους και Περιφέρειες της χώρας. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό  δίνοντας χαρακτήρα αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής στα τοπικά ψηφοδέλτια έπεσε στο κενό.

Ο Έλληνας πολίτης με τη ψήφο του  απέρριψε κάθε προσπάθεια αποσταθεροποίησης , αβεβαιότητας και ακυβερνησίας που επεδίωκε η αντιπολίτευση.

Στις Ευρωεκλογές αυτές, ο λαός ψήφισε πολιτική σταθερότητα  επισφραγίζοντας για άλλη μία φορά την ομαλή πορεία της χώρας στην Ευρώπη.

Οφείλουμε βεβαίως , να λάβουμε υπόψη το πολιτικό μήνυμα των εκλογών και να οδηγηθούμε  στις απαραίτητες εκείνες αλλαγές  που θα διασφαλίσουν όσα μέχρι τώρα ο ελληνικός λαός έχει καταφέρει με τις θυσίες του.

Όμως σε κάθε περίπτωση ,  συνεχίζουμε σε  σταθερή τροχιά εξόδου από τη κρίση και τα μνημόνια. Με διαρθρωτικές παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, στην ενίσχυση της ρευστότητας για την  στήριξη της οικονομίας μας  , στην αποκατάσταση των αδικιών

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε η Χώρα να προχωρήσει μπροστά , κόντρα σε όσους θέλουν να μας γυρίσουν ¨πίσω¨!

 
Τέλος , να συγχαρώ τους  εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες και να ευχηθώ σε μία γόνιμη και δημιουργική συνεργασία προς όφελος  των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας».
        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν κλείνει κανένα υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο νομό Λασιθίου

      Ευρεία σύσκεψη φορέων του νομού Λασιθίου με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Μπακαλέξη για τ…