in , , , , ,

Περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη – Πέρασμα και από Άγιο Νικόλαο

Συνεχίζονται οι πολιτικές κάθοδοι στην Κρήτη αφού μετά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Νίκο Παπανδρέου που βρίσκεται σήμερα στο νησί, ακολουθεί η περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Μπακογιάννη έχει ως εξής: Η τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Αθήνας της Ν.Δ. θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τρίτη 14/5 στις 10 παρά 5 το πρωί και στις 11 θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, απ’ όπου και θα αναχωρήσει αμέσως για Ιεράπετρα. Στις 12:30 μ.μ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ιεράπετρας και στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας συνέντευξη Τύπου. Μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί με πολίτες.

Στις 3:30 μετά το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο και στις 7:30 το απόγευμα θα παρευρεθεί στην παρουσίαση του συνδυασμού του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Την Τετάρτη 15 Μαΐου, η Ντόρα Μπακογιάννη θα αναχωρήσει για Νεάπολη. Στις 9:15 θα συναντηθεί με πολίτες στο καφέ “Δρήρος”, ενώ ένα τέταρτο πριν τις 10 το πρωί θα αναχωρήσει για Οροπέδιο Λασιθίου. Στις 10:30 το πρωί θα επισκεφτεί το Σελί. Στις 11:15 το πρωί θα βρίσκεται στο Τζερμιάδο, όπου θα συναντηθεί με πολίτες στο κέντρο “Κουρήτες”.

Στις 12 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τον νομό Ηρακλείου.

neakriti.gr