Παραμένουμε ενεργοί δίπλα στον πολίτη και στον τόπο.

0
      

Με ακόμα περισσότερη δυναμική, έργα, δράσεις και παρεμβάσεις προχωράμε το 2017 δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

Με επίκεντρο τον προγραμματισμό δράσεων και ενεργειών κατά τη νέα χρονιά και τον συντονισμό εργασιών  της τρέχουσας περιόδου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και  των Αντιδημάρχων του Δήμου Ιεράπετρας.

 

Κατά την εν λόγω σύσκεψη στην οποία παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, κ. Μάνος Λουτσέτης, κ. Αργύρης Πανταζής, κ. Χάρης Κορνάρος, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Τζιρβελάκης, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, κ. Ηλίας Νταραράς, η Γενική Γραμματέας, κα Ρίτσα Χριστοδούλου και οι Ειδικοί Συνεργάτες, κ. Γιάννης Μανιαδάκης, κ. Κωστής Περβολαράκης και κα. Ειρήνη Νεστοράκη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς επίσης και ζητήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των έργων, των μελετών και των ενεργειών τους.

 

Παράλληλα ο Δήμαρχος επισήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των διαφορετικών τομέων και υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να λύνονται άμεσα τα προβλήματα και να υποστηρίζονται σε όλη τους την έκταση οι ανάγκες της καθημερινότητας.

 

Με ακόμα περισσότερη δυναμική και διάθεση για δουλειά, έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τον Δήμο Ιεράπετρας  προχωράμε και τη νέα χρονιά υπογράμμισε ο κ. Καλαντζάκης για έναν ακόμα πιο δυνατό και παραγωγικό Δήμο  παρόλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της περιόδου, στέλνοντας έτσι μηνύματα ανάπτυξης και προόδου από την Ιεράπετρα, τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κλέψει 1.600 ευρώ από ηλικιωμένη στο Λασίθι αλλά δεν κατάφεραν να γλυτώσουν

      Συνελήφθησαν, δύο  αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) για κλοπή,  στην Ιεράπετρα Αναλυτι…