in ,

Παγκόσμια πρωτιά για επιχείρηση του Αγίου Νικολάου

Γράφουν απο την εταιρία:

Με μεγάλη υπερηφάνεια σας ανακοινώσουμε ότι το νέο Experience Store της Bioaroma Crete Organic cosmetics & perfumes που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης έλαβε το Χρυσό Βραβείο σε παγκόσμιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό (GOLDEN Novum Design Award 2019) στην κατηγορία Interior Design και διακρίθηκε ως ο απόλυτος Αειφόρος και Βιώσιμος Σχεδιασμός σε παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2019 (“Sustainable Design of the Year 2019” ) με βαθμολογία 98/100 ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες προτάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε ξανά το πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό γραφείο KAAF @ KAAF I Kitriniaris Associates Architecture Firm του κου Αλέξανδρου Κιτρινιάρη για τον όλο σχεδιασμό, όλους τους τοπικούς αλλά και ανά την Ελλάδα επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαστήκαμε άριστα κατά την πολύ απαιτητική κατασκευή του καθώς και όλους εσάς για τα ενθουσιώδη σχόλια και την όλη σας συγκινητική στήριξη. Η ισχύς εν τη ενώσει !

Το έργο είναι ανοικτό για δημόσια ψηφοφορία, προκειμένου να επιτύχουμε να γίνουμε και ο πιο δημοφιλής σχεδιασμός του έτους!

Εισαγάγετε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε like στο κάτω μέρος της σελίδας!

https://www.novumdesignaward.com/winner/nda190514…