in ,

Πήγαν για διασκέδαση αλλά είχαν το νου τους στο «σούφρωμα»

Πήγαν για διασκέδαση αλλά είχαν το νου τους στο «σούφρωμα». Ο λόγος για ένα ζευγάρι αλλοδαπών που πήγαν να διασκεδάσουν σε μπαρ του Ρεθύμνου και πριν φύγουν ξημερώματα από το κατάστημα, άρπαξαν την τσάντα μιας εργαζόμενης στο μπαρ.
Η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό, κάρτες ανάληψης χρημάτων και προσωπικά έγγραφα.
Η ίδια έκανε άμεσα καταγγελία στις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες.
Οι «ποντικοί» πάντως πιάστηκαν στην φάκα των αστυνομικών.
Καθώς από κάμερες ασφαλείας του νυχτερινού μαγαζιού, ταυτοποιήθηκαν και τότε οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το ξενοδοχείο όπου και διέμεναν οι Δανοί.
Εκεί βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα ειδη και αποδοθήκαν στην 21χρονη παθούσα ενώ ο 30χρονος και η 32χρονη είναι αντιμέτωποι πλέον με το γράμμα του νόμου.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν, χθες  το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα 30χρονος και 32χρονη, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το πρωί άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από κατάστημα, τσάντα 21χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, κάρτες ανάληψης χρημάτων και προσωπικά έγγραφα.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή.
Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν,  ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο όπου διέμεναν, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη και αποδόθηκαν στην παθούσα.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
neakriti.gr