in ,

Ο διάσημος ανεμόμυλος του Νικηθιανού

Διάσημος σε όλο το βρετανικό κοινό έγινε ένας ανεμόμυλος στο χωριό Νικηθιανός του νομού Λασιθίου, χάρη σε ένα επιτυχημένο ριάλιτι. Μάλιστα, ο ανεμόμυλος νοικιάζεται μέσω Airbnb έναντι μόλις 56 δολαρίων ανά διανυκτέρευση.

Την Δευτέρα το βράδυ, ένα ζευγάρι από το ριάλιτι «The Bachelorette» πέρασε μια βραδιά στον συγκεκριμένο ανεμόμυλο στον Νικηθιανό Λασιθίου της Κρήτης. Μετά την προβολή του επεισοδίου, που είχε και καυτές σκηνές, όλοι έψαχναν να βρουν πού βρίσκεται αυτή η ρουστίκ κατοικία.

anemomilos-thea

Ζήστε τις δικές σας περιπέτειες σε έναν παραδοσιακό ρουστίκ ανεμόμυλο

Και το Aibnb επιβεβαίωσε μέσω twitter πως όποιος θέλει μπορεί να νοικιάσει αυτό τον ανεμόμυλο για να ζήσει τις δικές του περιπέτειες στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο «Ρουστίκ παραδοσιακός Ανεμόμυλος» νοικιάζεται έναντι μόλις 56 δολάρια ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 επισκέπτες. Σύμφωνα με την Airbnb, η μοναδική αυτή εμπειρία περιλαμβάνει πρωινό, δωρεάν πάρκινγκ και μια κουζίνα – αν τυχόν θελήσετε να φτιάξετε το δικό σας γεύμα.

Η πρώην διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι Λόρεν Μπερνχαμ ανακάλυψε την ιδιοκτησία και το αποκάλυψε στο Instagram, αφότου είχε δει το συγκεκριμένο επεισόδιο και έψαξε να το βρει γιατί της έκανε εντύπωση πιστεύοντας πως δεν είχε μπάνιο. Αλλά μόλις το βρήκε στο Aibnb, ανακάλυψε τελικά πως υπήρχε μπάνιο κάτω από τις σκάλες του υπνοδωματίου.

bedroom-anemomilos

Με 5 αστέρια βαθμολογούν οι επισκέπτες του Airbnb τον ανεμόμυλο

Όσοι έχουν ήδη διαμείνει στον συγκεκριμένο ανεμόμυλο, έδωσαν 5 αστέρια στην κριτική τους για την εμπειρία. «Αξέχαστες στιγμές στον ανεμόμυλο του Γιώργου και της Αθηνάς» έγραψε κάποιος. «Μας άρεσε ο τόπος, ο παραδοσιακός ανεμόμυλος είναι υπέροχα ανακαινισμένος πάνω σε μια κοιλάδα με ελιές, με μια εκπληκτική θέα». Ένας άλλος που έμεινε στον ανεμόμυλο έγραψε: «Μας άρεσε και η εμπειρία και το μέρος. Η θέα πάνω από την κοιλάδα με τα ελαιόδεντρα είναι ξεχωριστή και η τοποθεσία του είναι πολύ βολική».