Ο Αλέξης Κωστάλας παρουσιαστής του 100ου Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

0
      

Ο κ. Αλέξης Κωστάλας θα παρουσιάσει τη Μεγάλη Παρέλαση του επετειακού Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 2 Μαρτίου! Ο διάσημος και αγαπητός Έλληνας καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής για να παρουσιάσει το 100ο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

 
Ο κ. Κωστάλας κατάγεται από το Ρέθυμνο και είναι πολύ τακτικός επισκέπτης του, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ της πόλης. Όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά που δέχεται να παρουσιάσει Καρναβάλι και το κάνει με μεγάλη χαρά, αφού το Ρέθυμνο είναι η πόλη που κατάγεται και αγαπά. 
Τον Αλέξη Κωστάλα θα πλαισιώσουν Ρεθεμνιώτες δημοσιογράφοι. 
 Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος για πρώτη φορά μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Μεγάλη Παρέλαση ζωντανά μέσω  live streaming από τις ιστοσελίδες των χορηγών επικοινωνίας του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, TV Creta (www.tvcreta.gr), Νέα Τηλεόραση (www.neatv.gr) και Κύδων (www.kydon.gr).
Ολόκληρη η πόλη στηρίζει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι
«Έλα κι εσύ»! Αυτό είναι το σύνθημα που ενώνει και φέτος ολόκληρο το Ρέθυμνο, σε μια μεγάλη εκστρατεία υποστήριξης και προστασίας, του σπουδαίου θεσμού του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. 
Στην εκστρατεία συμμετέχουν όλοι οι Επαγγελματικοί 
Φορείς και Σύλλογοι του Ρεθύμνου και η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων. 
Ένα αυτοκόλλητο – «Ειδικό Σήμα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού», βρίσκεται ήδη σε εμφανή σημεία στα καταστήματα και όλες της επιχειρήσεις που στηρίζουν την καμπάνια, και πιστοποιεί την συμμετοχή τους, οι οποίες ανέρχονται σε παραπάνω από 300.
        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η Κρήτη πάει….Αμάρι

      Ξεκινά την Παρασκευή 21 Ιουλίου  και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουλίου, το 2ο Amari …