in ,

Οι υποψήφιοι Ζερβού σε Βουλισμένη και Έξω Λακώνια

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΙΣΜΕΝΗΣ

 

Με τους ανθρώπους των τοπικών κοινοτήτων δημιουργήσαμε στην παρούσα δημοτική περίοδο,  σχέση εμπιστοσύνης, αφού  η αγάπη μας για τον τόπο, αποτέλεσε για μας κοινή αφετηρία και  προσανατολισμό.

Παρουσιάζουμε τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους της Βουλισμένης, νέους ανθρώπους που εξέφρασαν ένα ανιδιοτελές και μεγάλο ενδιαφέρον να συνδράμουν ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί στην προσπάθεια που θ’ αναληφθεί στην επόμενη Δημοτική περίοδο.

Αγγελιδάκη – Ζερβού Ειρήνη του Χαράλαμπου, ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Ως νέοι άνθρωποι στηρίζουμε και αγαπάμε τον τόπο μας. Είμαι μόνιμη κάτοικος της Βουλισμένης, αγαπώ και ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου. Στηρίζω τον σημερινό Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, γιατί πιστεύω ότι και στο μέλλον θα ανταποκριθεί επαρκώς σε ότι του ζητηθεί.»

Γραφανάκης Πέτρος του Αριστείδη, ελεύθερος επαγγελματίας – ηλεκτρολόγος.

«Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στηρίζει ενεργά όλο τον Δήμο. Μικρές και μεγάλες κοινότητες. Με γνώση και περίσσια σπουδή, με ότι καταπιάνεται. Έχοντας πάντα την πόρτα του γραφείου του ανοιχτή!

Τον εμπιστευόμαστε γι αυτό και συνεχίζουμε Μαζί!»

Δεμέτζος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, ιδιωτικός υπάλληλος.

«Ασχολούμε για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση, πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μας να πάει ακόμα πιο μπροστά, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Πιστεύω στις δυνατότητες του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, αλλά και όλων των συνεργατών του και θεωρώ ότι με όσες δυνάμεις διαθέτουν, θα υποστηρίξουν τον τόπο  και τους ανθρώπους του.»

Μαμολίδης Νεκτάριος του Γεωργίου, ιδιωτικός υπάλληλος.

«Αγαπάμε τον τόπο μας, αγαπάμε το χωριό μας. Ζούμε σε αυτό στηρίζοντας το. Νέοι άνθρωποι στην πλειονότητα μας, αποφασίσαμε να πορευτούμε από κοινού για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.»

Μαυράκη Ελένη του Γεωργίου, φιλόλογος.

«Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μέχρι σήμερα, έχει δώσει δείγματα γραφής της πολιτικής του. Έδωσε και θα εξακολουθήσει να δίνει την δυνατότητα – το Δικαίωμα – σε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στα κοινά μας πράγματα, χωρίς διακρίσεις, με γνώμονα την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών των τοπικών κοινωνιών. Συμμετέχω στον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, επιθυμώντας στο μέτρο του δυνατού, να δώσω και εγώ με την σειρά μου – το δικαίωμα – στους κατοίκους της περιοχής που θα εκπροσωπήσω, χωρίς διακρίσεις, εφόσον εκλεγώ, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε από κοινού το αύριο του τόπου μας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩ ΛΑΚΩΝΙΩΝ

 

Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο – που αποτελεί αν μη τι άλλο τρόπο ζωής – πολίτες που ζουν και μοιράζονται διαχρονικά, δεκάδες εικόνες και εμπειρίες στο τοπικό διαμέρισμα των Έξω Λακωνίων, αυριανά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, άνθρωποι  ικανοί, με οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες, ήθος και διάθεση  συνεργασίας, εξέφρασαν την βούληση τους να συμπορευτούν με τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη με επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο κ. Αντώνη Ζερβό, θεωρώντας ότι και η δική τους συμμετοχή, θα έχει προστιθέμενη αξία, στην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου ο Δήμος Αγίου Νικολάου, να πάει ακόμα ψηλότερα.

Παρακάτω παρουσιάζονται άνθρωποι του τόπου μας που αντικατοπτρίζουν αυτή την προσέγγιση.

Βάρδα Ζαχαρένια του Γεωργίου, τραπεζικός υπάλληλος.

«Με αφορμή την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία μου, με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, αλλά και με τους συνεργάτες του που πλαισιώνουν δομές και δράσεις του τόπου μας, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη επιθυμώντας την ευόδωση όλων των στόχων που έχουν τεθεί για την ανάπτυξη του τόπου.»

Γιαχνάκη – Μανιαδάκη Γεωργία του Σπυρίδωνα, οικιακά.

«Συμμετέχω για πρώτη φορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ως νέος άνθρωπος που με ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μου, συμπορεύομαι με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, επιθυμώντας να προσφέρω με όσες δυνάμεις διαθέτω, τα βέλτιστα προς όφελος της τοπικής κοινότητας και συνολικά των ανθρώπων που την συναποτελούν.»

Καφφετζάκης Νεκτάριος του Δημητρίου, οδηγός αυτοκινήτου.

«Γνωρίζουμε την στόχευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Συμπορευόμαστε και επιδιώκουμε να κάνουμε βήματα μπροστά, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, των πολιτών που αποτελούν την ανεξάντλητη μαγιά του τόπου μας.»

Πεπόνης Νικόλαος του Ιωάννου, ελεύθερος επαγγελματίας.

«Θέτω όλες  τις δυνάμεις, την διάθεση μου για προσφορά σε ότι κριθεί απαραίτητο και χρειαστεί, προκειμένου ο τόπος μας να αποκτήσει, όσα πραγματικά δικαιούται και αξίζει.»

Φιορέντζη – Πετσαλάκη Δοξανιά (Δόξα) του Ευσταθίου, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

«Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ την παρούσα δημοτική περίοδο με τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη με επικεφαλής δήμαρχο τον κ. Αντώνη Ζερβό.

Θεωρώ ότι υπάρχει βούληση τόσο από την δημοτική αρχή, όσο και από τους εκπροσώπους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, προκειμένου ο δήμος μας να κατακτήσει την θέση που του αξίζει.»

De Haer Yvonne Christiana Rudolpfina Maria (Ιβόν) του Cornelus, ιδιωτικός υπάλληλος.

«Είναι πραγματικά ευτυχής συγκυρία να συμμετέχω στον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αντώνη Ζερβό, ένα άνθρωπο με ευρείες προσλαμβάνουσες παραστάσεις για τα τοπικά θέματα, αλλά και όσα ξεπερνούν τα όρια της μικρής μας πατρίδας.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ