in ,

Οι συμβασιούχοι μέσω ΟΑΕΔ στην υγεία αντιδρούν, videos

Την δική τους κινητοποίηση έκαναν οι 20 περίπου συμβασιούχοι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ στο ΓΝΑΝ στα πλαίσια της κινητοποίησης των 4000 Συμβασιούχων στον τομέα της Υγειας και της  Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας, που έγινε την Τετάρτη 19 6 2019.

Στην κάμερα του fonien.gr μίλησαν τόσο ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΓΝΑΝ Νίκος Κλώνος και ο εκπρόσωπος των συμβασιούχων Μαικλ Φιν

Μαικλ Φιν
Νίκος Κλώνος

 

 

 

 

 

 

Εμείς οι συμβασιούχοι στην Υγεία, αναγκαζόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου να προβούμε σε Πανελλήνια Στάση Εργασίας, γιατί τα πολιτικά κόμματα μας έχουν εντάξει -παρά την θέληση μας-σε Τοξικές προεκλογικές αντιπαραθέσεις, χαρακτηρίζοντας μας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ως παράνομες ή κομματικές προσλήψεις.

Αυτή η εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ΔΕΝ είναι αποδεκτή για μας, καθώς υποβαθμίζει το έργο μας στο πιο νευραλγικό κομμάτι της Υγείας, τα Νοσοκομεία.

Μας φωτογραφίζουν παραπλανητικά ως ευνοούμενες προσλήψεις, για τις οποίες έχουν ως στόχο την οριστική παύση εργασίας. Απόλυση.

-Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, καθώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως οι προσλήψεις μας έγιναν μέσω ΑΣΕΠ.

– ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ επίσημη συνάντηση με τους αρμόδιους κάθε παράταξης, με ανοικτές πόρτες, ώστε να μας πουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ μπροστά στον Ελληνικό λαό, τις προθέσεις τους για το μέλλον των συμβασιούχων στην Υγεία.

-Τέλος, διεκδικούμε την μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των συμβασιούχων και εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας στα Νοσοκομεία

 

ΟΧΙ στην Ιδιωτικοποίηση της Υγείας

ΟΧΙ στις απολύσεις συμβασιούχων, ΟΑΕΔ-ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ