in

Οι ποινές της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Λασιθίου

Συνεδρίασε την Πέμπτη (22/11) το απόγευμα για τρίτη φορά στην ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης απόντος του προέδρου της Γεώργιου Ανατολιωτάκη, με τα μέλη της Νίκο Πάγκαλο και Χρήστο Γκέτσιος να είναι παρών, όπως και ο γενικός γραμματέα της ΕΠΣΛ Κωστής Λεμπιδάκης και ο ειδικός γραμματέας της ΕΠΣ Λασιθίου Μανώλης Ατσαλάκης ο οποίος είναι γραμματέας της Επιτροπής.

Εκδίκασαν τα Φύλλα Αγώνα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης κυπέλλου της 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και της 1ης και 2ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας, με τις ακόλουθες αποφάσεις.

 

Χωρίς παρατηρήσεις ήταν τα Φ.Α. των αγώνων

Κύπελλο Β’ φάση (Προημιτελικά)

Α’ γύρος

ΑΟΑΝ-ΑΟΣΚ, ΟΦΙ-Νίκη, ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Κριτσάς, ΑΕ Νεάπολης-ΑΕ Λακωνίων.

 

Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας

4η αγωνιστική

ΑΟ Σκοπής-ΑΟ Ελούντας, ΑΟ Αναγέννηση-Ίτανος, ΑΕ Λακωνίων-Νέοι ΟΦΙ, ΑΟ Κριτσάς-Νίκη, ΑΟΣΚ-ΑΟΑΝ.

5η αγωνιστική

Ίτανος-ΑΟ Ελούντας, Νέοι ΟΦΙ-ΑΟ Αναγέννηση, ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Κριτσάς, ΑΟΑΝ-ΑΕ Λακωνίων, Νίκη-ΑΟ Σκοπής, ΑΣΙ-ΑΟΣΚ.

6η αγωνιστική

ΑΟ Ελούντας-Νίκη, ΑΟ Αναγέννηση-ΑΟΑΝ, ΑΕ Λακωνίων-ΑΣΙ, ΑΟ Σκοπής-ΠΑΟ Κρούστα, ΑΟ Κριτσάς-ΑΟΣΚ.

 

Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας

1η αγωνιστική

Πύργος-ΑΕΛ Δίας, Ομόνοια-Οροπεδιακός, Ελπίδες-ΑΕ Λυγιάς. 2η αγωνιστική Κεραυνός-Πύργος, Οροπεδιακός-ΑΕ Αναγέννηση, Θύελλα-Ομόνοια, ΑΕΛ Δίας-Ελπίδες.

 

Ποινές

 

Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας

4η αγωνιστική

ΠΑΟ Κρούστα-ΑΣΙ: Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (ΠΑΟ Κρούστα) Δ.Μαυράκη επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στον δηλωμένο προπονητή της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΟ Κρούστα Β.Χατζηδάκη, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου 2018 και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ στο σωματείο του. 6η αγωνιστική

Νέοι ΟΦΙ-Ίτανος: Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (Νέοι ΟΦΙ) Κ.Βάρφι επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (Ίτανος) Δ.Καρόφυλλο επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ.

 

Β’ κατηγορία

1η αγωνιστική

ΑΟ Βραχασίου-ΑΕ Αναγέννηση: Στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΕ Αναγέννηση) Χουτσισβίλι επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Κεραυνός-Θύελλα: Να επαναληφθεί ο αγώνας ο οποίος διακόπηκε στο 20’ σε ημερομηνία που θα ορίσει η Επιτροπή πρωταθλήματος.

2η αγωνιστική

ΑΕ Λυγιάς-ΑΟ Βραχασίου: Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (ΑΕ Λυγιάς) Τσαπαρίκο επιβάλλεται ποινή 1 αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ. Στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας (ΑΕ Λυγιάς) Β.Κορνάρο επιβάλλεται ποινή 3 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ.