in , ,

Οι ερασιτέχνες μετεωρολόγοι της Νεάπολης

Είναι δεδομένο ότι αρκετοί είναι όσοι δείχνουν ολοένα και περισσότερο  το ενδιαφέρον τους για τις προβλέψεις του καιρού και τις διάφορες μετρήσεις των στοιχείων που ο καιρός δημιουργεί. Από ποσότητα νερού, ένταση αέρα, ώρες ηλιοφάνειας, καθαρότητα στην ατμόσφαιρα κ.α.
Και στη Νεάπολη δημιουργήθηκε μια παρόμοια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τα στοιχεία της φύσης που κούμπωσε στις ήδη ενδιαφέρουσες αναρτήσεις του Μιχάλη Πρινιωτάκη ο οποίος μετράει την βροχή καιρό τώρα.
Με χορηγίες και προσφορές φίλων η ομάδα θα εξοπλιστεί άμεσα και με άλλα όργανα ώστε να παρέχει πληροφορίες σε όλους, γράφουν στην σελίδα τους   Μετεωρολογικός Σταθμός Νεάπολης:
 
“Αγαπητοί φίλοι, δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα προκειμένου να δημοσιεύονται θέματα σχετικά με τον καιρό της περιοχής μας, που όπως έχει αποδειχθεί ενδιαφέρει αρκετούς συμπολίτες μας. Στην ομάδα αυτή θα παρουσιάζονται οι μετρήσεις της βροχής καθώς και οι ενδείξεις του Μετεωρολογικού Σταθμού της Νεάπολης (που αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε) για να είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο και εύκολα προσβάσιμες από όλους.
Εύχομαι ο καιρός να είναι πάντοτε ο καλύτερος…Μ.Π