in ,

Οι δραστήριοι ΝΕΟΙ Νεάπολης για το πρώτο καρναβάλι που έγινε στο νησί.

Νεαπολίτικο καρναβάλι 2019!!!!! και οι διοργανωτές του, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου των Νέων Νεάπολης ευχαριστεί:
Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ ,την Τοπική Κοινότητα Νεάπολης, την Αντιδήμαρχο Έφη Βελημβασάκη-Κοκολάκη , τους υπαλλήλους του Δήμου μας και την Τροχαια!!
δείτε εδώ την παρέλαση απο την ζωντανή μετάδοση
Ευχαριστούμε από καρδιάς ολους όσους δούλεψαν και πρόσφεραν για να φτιαχτεί ο υπέροχος καρναβαλος μας, τον Νίκο Γαβριλάκη ,τον Νίκο Μάνεση, τον Νικο Γαλανάκη, τον Δημήτρη Σαρρή, τον Μανώλη Συλλιγαρδάκη κ τον Κωστή Ταμπακάκη!!!!!
Ευχαριστούμε όλες τις ομαδες των καρναβαλιστών για την συμμετοχή και την άψογη συνεργασια τους!!! Με την παρουσία τους γέμισαν κέφι ,τρέλα και χρώματα την πλατεία μας!!!
Τα τμήματα απ τη σχολή χορού “το Σπίτι της Τέχνης ” της Ανδριάνης Γαλανού κ τους δασκάλους τους Σύλβια Τουτουδακη, Ελπινίκη Φρουζή και Μανόλη Φορτετζανο!!!
Δείτε εδώ πλάνα απο ψηλά
Τις ομάδες Manchester απο το Σισι “βάλε κούπες” , “le casa de makricher” , “Σουβλινστόουν” , “Ασε το τρελό στη τρέλα του” , “Ρακαστερίξ και Κρασοβελίξ”,το Α Δημοτικό “Χαλι Πότερ κ οι οτι να ‘ναι” ,το Β Δημοτικό και Β νηπιαγωγείο “Χάνσελ και Γκρέτελ”!!!!
Ακόμα ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Σταματάκη , τον φούρνο Χανιωτάκη , το Ξυλουργείο Μανώλη Σταματάκη ,τον Γιάννη Γιαλελάκη , την Φαιτάκης group , την ξυλεία Κουμαντάκης και ΣΙΑ ΕΕ , την κάβα Βασιλάκη , τα s/m Αριάδνη Δ.Μεθυμάκη Γ.Μηναδάκη και τον Μανόλη Χαινάκη!!!
Δείτε εδώ και άλλα πλάνα από το καρναβάλι της Νεάπολης
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους μαθητές Χάρη Γαβριλάκη και Γιάννη Κασσωτάκη !!!! Την οργανωτικη επιτροπή του καρναβαλιού των Μαλίων , τον ποδηλατικό μας Π.Ο. “Δρήρος” , όλους τους εθελοντές που πλαισίωσαν την εκδήλωση κ τον Ερυθρό Σταυρό και βέβαια τους χορηγούς επικοινωνίας fonien.gr και Ανατολή !!!
 
 
Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του έκανε τη μέρα ακόμα πιο όμορφη!!!!!
Νέοι Νεάπολης, Νέοι για παντα!!!!!