in ,

Οι διακρίσεις των αθλητών του ΠΟΑΝ στο Ρέθυμνο

Στα ιδιαίτερης ομορφιάς μονοπάτια του Προφήτη Ηλία Ρεθύμνου στην περιοχή Πευκάκια πραγματοποιήθηκε το Τοπικό Πρωτάθλημα Κρήτης για Mountain Bike.

Το Σωματείο μας έλαβε μέρος με 4 αθλητές.
Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κοριτισών έλαβε μέρος η Τζωρτζίνα Τζώρτζη, η οποία αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, κατάφερε και κατάκτησε την 5η θέση.
Στην κατηγορία Παμπαίδων είχαμε την συμμετοχή του Τσιχλή Μάριος, που δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεκινήσει λόγω τεχνικού προβλήματος.
Στην κατηγορία των Εφήβων είχαμε 2 συμμετοχές, Ο Σκουλικάρης Γεώργιος, οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 4η θέση και του Μαρή Κωνσταντίνου, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η κατηγορία είχε τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, μιας που συμμετείχε ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ελλάδος και ήταν κοινή με την κατηγορία των Ανδρών.
Συγχαρητήρια στον Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου – Atlas Cycling Team για την διοργάνωση.
Ένα ιδιαίτερο μεγάλο ευχαριστώ στο Kera Tours, Cars, Travel του Thomas Tzanopoulos που μας παραχωρεί το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της ομάδας μας και με τον τρόπο αυτό δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στον αθλητισμό και την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην περιοχή μας.

Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας μας Mixalis Stefanakis
Οι υποστηρικτές της Ομάδας μας:
#Basilico #Tentosystem #AnekLines #BluestarFeries #KinkyBikes #AutofitKontaxakis #Achinos #BleKatsarolakia #Motokinisi #MotoBabis #PiazzaCafe #SpeedVoulkanizater #Portes #SupermarketKavousanos #UnoPizza #Diakrotima #mraiva #KeraTours #Anatolh #Fonien #LatoFM #104fm #CNAnews