Οι απουσίες όλων και το μουλάρι στην πίτα των ξεν/λων του νομού. video

0
      

Περίμενε κανείς ότι οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων του νομού θα τιμούσαν την πίτα του συλλόγου με τους περισσότερους εργαζόμενους στο νομό. Ανέκαθεν η πιτα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία συγκέντρωνε το ενδιαφέρον όλων , ειδικά σε περιόδους προεκλογικές. Στην πίτα του 2017 που κόπηκε το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου  στο εργατικό κέντρο Λασιθίου μετρήθηκαν πολλές απουσίες.

 

Επί της ουσίας ο μοναδικός αιρετός που βρέθηκε στην πίτα ήταν ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Μανόλης Κλώντζας ενώ δεν τίμησε κανείς Δήμαρχος ή αρμόδιος για τον τουρισμό αντιδήμαρχος του νομού, κανείς βουλευτής ή εκπρόσωπος του στο νομό και κανείς ξενοδόχος ή εκπρόσωπος των ξενοδόχων του νομού.

   

   

    

   Παρ’ όλες τις απουσίες ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Γαρεφαλάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με προκοπή ενώ ο Μανόλης Κλώντζας είπε πως ο κάθε ένας θα πρέπει να εκτιμά τόσο τις παρουσίες όσο και τις απουσίες και τόνισε με μια παροιμία το συμβάν.  «δεν σου πρέπει καβαλάρης μην σκοτώσεις το μουλάρι…» κλείνοντας το μάτι στο γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημη προεκλογική περίοδο.

    

   ΘΑΝΟΣ Κ.

           
   Περισσότερα σχετικά άρθρα
   Περισσότερα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

   ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

   SOS λίγο το νερό στην ανατολική Κρήτη

         SOS από το φράγμα Μπραμιανών – Επιτακτική η υλοποίηση των απαιτούμενων έργων   …