in ,

Οδηγίες προς τους πολίτες Δήμου Αγ. Νικολάου για τα ογκώδη αντικείμενα

Το Τμήμα Καθαριότητας – Ανακύκλωσης ενημερώνει τους δημότες ότι έληξε η σύμβαση με τον Ανάδοχο που διαχειριζόταν τους μεγάλους ανοιχτούς κάδους για τα ογκώδη αντικείμενα.
Επομένως οι κάδοι θα αποσυρθούν από τις θέσεις τους και στο εξής οι δημότες θα πρέπει:
Α) Εάν πρόκειται για μικρές ποσότητες ογκωδών αντικειμένων, να  συνεννοούνται με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου για την περισυλλογή τους (σημείο τοποθέτησης και ώρα περισυλλογής) ως εξής: α) Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου στο τηλ. 6972209997  Δευτέρα – Παρασκευή από 7.00 – 13.30 β) Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης και Βραχασίου στο τηλ. 6972448526  Δευτέρα – Παρασκευή από 7.00 – 13.30
Β) Εάν πρόκειται για μεγάλες ποσότητες ογκωδών αντικειμένων, θα πρέπει να μεταφέρονται και να απορρίπτονται απ΄  ευθείας στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου. Ωράριο λειτουργίας: 7.30-13.40  Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.
Γ) Εάν πρόκειται για μπάζα και προϊόντα εκσκαφών, κατεδαφίσεων και ανακαινίσεων, θα πρέπει να μεταφέρονται στις εγκεκριμένες μονάδες ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων Κατασκευών (ΑΕΚΚ).
Παρακαλούμε όλους να συνεργασθούν με το Δήμο και να βοηθήσουν ώστε να εκλείψει η θέα των ογκωδών αντικειμένων από τους δρόμους μέχρι να ξαναλειτουργήσει το σύστημα των μεγάλων ανοιχτών κάδων. Στόχος του καθενός πρέπει να είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων και όχι  η ανεξέλεγκτη  απόρριψή τους.
Παράπονα, παρατηρήσεις και ενημέρωση για θέματα καθαριότητας στο τηλ. 2841023839
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ε.Δ.
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
 
        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΣ