in , ,

Ξανά ιστορικά υψηλά ποσοστά για την ΔΚΜ στο Λασίθι

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ 2019

Έπειτα από την έκδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας σε όλους εσάς τους συναδέλφους που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, παγιώνοντάς μας στα ιστορικά υψηλά της παράταξής μας στο Νομό Λασιθίου, με ποσοστό 45% για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ και αντίστοιχα για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.
Επιπρόσθετα παγιώνει τη Δ.Κ.Μ. ως πρώτη δύναμη στο Νομό Λασιθίου, δεδομένου ότι έχει πρωτεύσει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκλέγονται έπειτα από πολλά χρόνια τέσσερις Λασιθιώτες (Μ. Χωραφάς, Ι. Ατσαλής, Μ. Μοδάτσος και Κ. Κατσιδονιωτάκης), γεγονός που ουδέποτε έχει συμβεί από άλλη παράταξη.
Επίσης, για τρίτη συνεχή φορά δώσατε τη δυνατότητα σε Λασιθιώτη υποψήφιό μας (Μ.Χωραφά), να εκλεγεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ/ΤΑΚ για την κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ. Τα αποτελέσματα αυτά ενισχύουν το αίσθημα ευθύνης μας για την καλύτερη εκπροσώπηση των Μηχανικών, αλλά και μας γεμίζουν ικανοποίηση ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.
Κλείνοντας με ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε συνεχώς ταγμένοι δίπλα σας, τόσο στην υποστήριξη των αιτημάτων όλων των συναδέλφων, όσο και στην πληρέστερη ενημέρωση όλων σας για τις εξελίξεις στο κλάδο.
Οι υποψήφιοι
Ατσαλής Ιωάννης                         Αρχιτέκτων
Γαδανάκης Νικόλαος                  Πολιτικός Μηχανικός
Κατσιδονιωτάκης Κωνσταντίνος Αρχιτέκτων
Καροφυλλάκης Γεώργιος            Μηχανολόγος Μηχανικός
Μαστορής Φίλιππος                  Πολιτικός Μηχανικός
Μοδάτσος Μάρκος                     Αγρονόμος Τοπογράφος
Παυλίδης Γεώργιος                   Πολιτικός Μηχανικός
Σωμαράκης Γεώργιος                 Πολιτικός Μηχανικός
Τσακονίτη Μαρία                       Αρχιτέκτων
Φωνιαδάκης Ιωάννης                  Πολιτικός Μηχανικός
Χωραφάς Μιχαήλ                       Πολιτικός Μηχανικός