in ,

Νέο ξενοδοχείο Family Life στην Ελούντα το 2019 από την TUI

Πέντε νέα resort θα προσφέρει στη βρετανική αγορά η TUI το 2019 σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ανοίξει το TUI Family Life Elounda Breeze Hotelστην Ελούντα, το οποίο θα προσφέρει αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες, θα διαθέτει ιδιωτική αμμουδιά, 2 πισίνες και γεύματα a la carte.


To ξενοδοχείο διαθέτει 183 δωμάτια και υποβάλλεται σε εκτενή ανακαίνιση προκειμένου να είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2019, όταν θα ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων TUI Family Life.


H TUI πρόκειται επίσης να λειτουργήσει άλλο ένα νέο ξενοδοχείο Family Life στη Σμύρνη το 2019. Το ξενοδοχείο θα έχει 2 πισίνες, 2 γήπεδα τένις και απεριόριστη πρόσβαση στις 31 νεροτσουλήθρες αλλά και την ιδιωτική αμμουδιά.
Επίσης, ο τουρ οπερέιτορ θα ανοίξει νέα τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία Sensimar στη Μαγιόρκα και την Αίγυπτο. Από το Μάιο του 2019 θα λειτουργεί το νέο παραθαλάσσιο resort 4T+ Don Pedro στο Cala San Vincente της Μαγιόρκα, ενώ στην Αίγυπτο θα εγκαινιασθεί το 4T Sensimar Makadi Gardens, στην Ουργκάντα με 4 πισίνες, ιδιωτική παραλία και πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες. Τέλος, θα λειτουργήσει το νέο 5T Sensimar Alaya resort στο Marsa Aslam με 5 εστιατόρια a la carte και 5 πισίνες.
Σύμφωνα με την TUI, η προσθήκη 5 νέων ξενοδοχείων στο πρόγραμμα του 2019 επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ιδιόκτητων ξενοδοχείων.
Οι νέες προσθήκες ανεβάζουν το σύνολο των κόνσεπτ ξενοδοχείων για την αγορά της Βρετανίας σε 174, σε 48 προορισμούς.
Στόχος μας παραμένει η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου κόνσεπτ ξενοδοχείων σε διαφορετικούς προορισμούς μεσαίων αποστάσεων που οι πελάτες μας θέλουν να επισκεφθούν, όπως η Ελλάδα και η Τουρκία, επισημαίνει ο εμπορικός διευθυντής της TUI, Richard Sofer.