Μελωδικό ευχαριστήριο.

0
      

Ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Αγίου Νικολάου, μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών που πραγματοποιήθηκαν στις 18/6/2014 στον Άγιο Νικόλαο και στις 21/6/2014 στις Αρχάνες Ηρακλείου, ευχαριστεί θερμά:

Τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, την Αντιπρόεδρο κα Μαρία Κωστάκη και τον Διοικητικό Υπάλληλο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. κ. Κωνσταντίνο Φραγκιαδάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην οργάνωση των εκδηλώσεων και τη φιλοξενία των χορωδών.


Τους μαέστρους των χορωδιών κ. Μανώλη Κανακάκη της Πολυφωνικής Μεικτής Χορωδίας Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και της Παιδικής Χορωδίας Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και τον κ. Ιωάννη Ιδομενέως της Μικτής και Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων για την άψογη συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα. 


Τα μέλη του Συλλόγου για τη στήριξη τους καθώς και τους μικρούς και τους μεγάλους χορωδούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.


Το Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων για τη μεταφορά στο Πέτρινο θέατρο στο “Φουρνί”.


Το ραδιοφωνικό σταθμό Lato FΜ και την εφημερίδα “ΑΝΑΤΟΛΗ” για την προβολή των εκδηλώσεων.


Το ζαχαροπλαστείο “ΕΛΕΝΑ” για την προσφορά του στα παιδιά της χορωδίας.
Τους γονείς των παιδιών της παιδικής χορωδίας.


Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου και τους οδηγούς κ. Κωνσταντίνο Ρουμπελάκη και τον Ιωάννη Πετράκη για τη μετακίνηση από και προς της Αρχάνες Ηρακλείου.


Τέλος ευχαριστούμε θερμά το κοινό του Αγίου Νικολάου και των Αρχανών που με το ζεστό χειροκρότημα του δίδει ώθηση στο μουσικό ταξίδι των χορωδιών μας. 


Το μέλλον είναι μπροστά για επόμενες συναντήσεις.

 

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου
Φίλων Δημοτικής Χορωδίας
Αγίου Νικολάου

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο στην μάχη με τη φωτιά στη Μονή Αγκαράθου

      Δύναμη της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται στη μεγάλη φωτιά που ξέσ…