in ,

Μεγάλη προσοχή απο τους οδηγούς στον τούνελ Βραχασίου, δεν έχει ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των βράχων.

Ο Περεφειακός Σύμβουλος, υπεύθυνος για την πολιτική προστασία Γιάννης Γουλιδάκης, μας ενημερώνει για την πορεία των εργασιών στο τούνελ Βραχασίου μετά την κατολίσθηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας  πως:

“H επιχείριση για την απομακρυνση μεγαλου ογκου χωματων και βραχων απο την κατολισθηση κοντα στη σηραγγα ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ που ξεκινησε χθες την νυκτα στις 13,00 μ.μ περιπου με μηχανηματα και ανθρωπινο δυναμικο απο την αντιπεριφερεια ΛΑΣΙΘΙΟΥ,με την αμεριστη συμπαρασταση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΔΕΝ εχει ακομα ολοκληρωθει.

Η εθνικη οδος στο υψος της ΛΑΤΣΙΔΑΣ μετα την ΝΕΑΠΟΛΗ, εχει σχεδον καθαριστει και οι εργασιες θα ολοκληρωθουν τις πρωτες πρωινες ωρες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ αλλα παρ ολα αυτα εφιστουμε την προσεκτικη διελευση με χαμηλη ταχυτητα κατα την διαρκεια της νυκτας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ απο την αντιπεριφερεια ΛΑΣΙΘΙΟΥ την ΕΛ.ΑΣπου κρουει πρωτη παντα τον κωδωνα της εγρηγορσης με τον κλασσικο αριθμο 100 το υπηρεσιακο προσωπικο της ενοτητας που αυπνο εμεινε στο καθηκον του, τους χειριστες και οδηγους, και φυσικα ολους τους διερχομενους που σεβαστηκαν τις οδηγιες και δεν δημιουργηθηκαν ουρες και καθυστερησεις.
ΜΕΤΑ το περας των εργασιων θα αξιολογηθει απο τεχνικους μας η παραπερα τυχον αναγκη για επι πλεον εργασιες ,με σκοπο την διασφαλιση παντα της ασφαλους διελευσης απο το σημειο αυτο.”