in

«Κομμάτι-κομμάτι θα χτίσουμε αυτό που έχει αποστερηθεί η Νεάπολη»

«Πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές της Νεάπολης»  τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης κατά τη διάρκεια της ανοικτής εκδήλωσης που είχε στο κινηματοθέατρο «Δρήρος» με φορείς και κατοίκους σχετικά με όλα τα ζητήματα της περιοχής.

Συνεπικουρούμενος στο πάνελ από τους υποψηφίους του συνδυασμού στην Δημοτική Ενότητα της Νεάπολης, ο επικεφαλής του “αλλάΖουμε τον Δήμο” αποτύπωσε τις επιδιώξεις της παράταξης του στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και της αλλαγής στο πλαίσιο λειτουργίας, στον κοινωνικό χαρακτήρα και στη διάθεση για συνεργατικότητα την επόμενη μέρα στη Νεάπολη και συνολικά στο Δήμο.

«Είμαστε μαζί σας, δυναμώνουμε τη φωνή σας, εμείς δεν φοβόμαστε την αντίθετη άποψη, ούτε την όποια κριτική» υπογράμμισε και ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει τη δυνατότητα των τοπικών κοινωνιών να έχουν κυρίαρχο λόγο και άποψη στα πράγματα. «Ο Δήμαρχος» ανέφερε «θα βρίσκεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στη Νεάπολη» ενώ έδωσε έμφαση στη δομική σχέση που θα αναπτυχθεί με το εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο.  

Στο γόνιμο διάλογο που ακολούθησε με πολίτες και εκπροσώπους φορέων, ο κ. Κοκκίνης αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής και στις επιδιώξεις της Κίνησης του, ξεκαθάρισε πως το φηφοδέλτιο του “αλλάΖουμε τον Δήμο” βρίσκεται «έξω από ταμπέλες και “ομπρέλες”» για να κλείσει την εκδήλωση στέλνοντας το μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής:

«Κομμάτι-κομμάτι, θα χτίσουμε αυτό που έχει αποστερηθεί η Νεάπολη».

 

Γραφείο Τύπου