in ,

Κοινός μας στόχος είναι, να δρομολογούμε λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν το Οροπέδιο Λασιθίου

Με το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Για όλα τα θέματα που αφορούν το Οροπέδιο Λασιθίου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την  Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, με τον Δήμαρχο της περιοχής , Γιάννη Στεφανάκη ,στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου.

Ο κ. Γουλιδάκης, δέχθηκε τις ευχές του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του , για μια καλή και εποικοδομητική θητεία επισημαίνοντας ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία .

«Κοινός μας στόχος είναι, να δρομολογούμε λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν το Οροπέδιο Λασιθίου και να αναδείξουμε την μοναδικότητα του σαν ένα τόπο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά .Παράλληλα , να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε και τα αποτελέσματα των μελετών του ΟΟΣΑ που είχαν προηγηθεί στην περιοχή προκειμένου να δώσει σημαντικές λύσεις για την ανάπτυξη του Οροπεδίου Λασιθίου» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

Ο κ. Γουλιδάκης, δεσμεύτηκε να στηρίξει όλα τα θέματα αλλά και τις δράσεις που αφορούν στο Οροπέδιο Λασιθίου . « Μέσω του εκπροσώπου μας  στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης υποστηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλες τις προσπάθειες  που γίνονται και που αφορούν στην υλοποίηση του έργου κατασκευής αρδευτικών δικτύων ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου . Παράλληλα , ο κ. Γουλιδάκης ανέφερε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης θα υποστηρίξει και τις προσπάθειες για αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου μετά και την ολοκλήρωση του δημοτικού γηπέδου Αβρακόντε .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης, έθεσε μεταξύ άλλων στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου το θέμα της έλλειψης προσωπικού το οποίο και χαρακτήρισε κορυφαίο ζήτημα για τη λειτουργία του Δήμου, καθώς διαθέτει μόνο πέντε μονίμους υπαλλήλους .

« Επιδιώκουμε να στελεχωθούν οι υπηρεσίες μας με μόνιμο προσωπικό » επεσήμανε ο κ. Στεφανάκης. Στο πλαίσιο της συνάντησης , συζήτησαν επίσης θέματα που αφορούν τα τεχνικά έργα αλλά και τις υποδομές ενώ αναφέρθηκαν και σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Όπως επεσήμαναν, η καλή συνεργασία και στο κομμάτι αυτό θα συνεχιστεί και όλα τα απαραίτητα μηχανήματα που χρειάζονται ενόψει και του χειμώνα , θα βρίσκονται στη διάθεση του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα  παρουσιαστούν.