in ,

Κάθε Τρίτη το ραντεβού με την Λέσχη κινηματογράφου στο Χριστίνα

ΛΕΣΧΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

έναρξη προβολών στο θερινό σινέ ‘Χριστίνα’

Την επόμενη βδομάδα ξεκινούν οι εβδομαδιαίες προβολές επιλεγμένων ταινιών, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν).

Στις 21:30κάθε Τρίτη (με εξαίρεση την πρώτη ταινία που θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου), μπροστά στη μεγάλη οθόνη του θερινού μας σινεμά, θα ταξιδέψουμε σε όλον τον κόσμο, με οδηγό εξαιρετικές ταινίες που αντιπροσωπεύουν όλα τα είδη του κινηματογράφου. Οι επιλεγμένες ταινίες είναι κυρίως νέας παραγωγής, έχουν ξεχωρίσει και βραβευτεί σε σημαντικά φεστιβάλς και αγαπηθεί από το κοινό. Οι προβολές θα συνεχιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρεμιέρα με την πρώτη ταινία του προγράμματος, την βραβευμένη στις Κάνες δραματική κωμωδία από τη Σουηδία, ‘Το τετράγωνο’.

Το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν για την καθοριστική αρωγή και συμπαράσταση στο Σωματείο μας. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου μας,  τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδικτυακά ενημερωτικά sites και ιδιαίτερα την εφημερίδα ‘Ανατολή’. Ευχαριστούμε ακόμη τους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη που μας προσφέρουν, κυρίως όμως ευχαριστούμε τους σινεφίλ της περιοχής μας για την πολυάριθμη παρουσία τους στις προβολές μας.

Ραντεβού και αυτό το καλοκαίρι στο ανακαινισμένο σινέ Χριστίνα δίπλα στη λίμνη, για δροσερά καλοκαιρινά βράδια, συντροφιά με τους μεγάλους δημιουργούς της 7ης Τέχνης.