in ,

Ιδέες …φοβερές, για γέλια και για κλάματα

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι αντιπαραθέσεις, όπως αντιλαμβάνομαι, θα επικεντρώνονται όχι στα πραγματικά προβλήματα του τόπου, αλλά σε προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ υποψηφίων!

Άρα, κάποιοι θα πρέπει να φανούν οι “κακοί” και κάποιοι οι “καλοί” της τοπικής κοινωνίας, ξεπερνώντας πολλές φορές τα …όρια. 

Κάποιοι  “δημοτικοί σύμβουλοι” της αντιπολίτευσης  που τα προηγούμενα χρόνια κατηγορούσαν την νυν δημοτική αρχή, για απραξία και ανικανότητα  βγαίνουν τώρα από το καβούκι τους, κάνοντας στροφή 180 μοιρών εκθειάζοντας  τον νυν δήμαρχο, έχοντας μάλιστα αναλάβει το επικοινωνιακό  κομμάτι για προφανείς λόγους.

Θεωρώ όμως όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης, όλοι θα κριθούμε από την τοπική κοινωνία για αυτά που λέγαμε και αυτά που κάνουμε !!!! 

Δεν μπορώ να μην εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια μου για την απραξία ακόμη και για τις τρύπες που σχηματίστηκαν στο οδόστρωμα, εξαιτίας της κακοκαιρίας και σε μια τουριστική περιοχή, η οποία προσφέρει τα μέγιστα στην τουριστική και ξενοδοχειακή σκακιέρα της χώρας μας.  Δύο μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν, δεν έχουν ακόμα “μπαλωθεί” οι λακκούβες.

Δυστυχώς, η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου, αδιαφορεί και σε αυτό το ζήτημα, για το οποίο ενημέρωσα και εγγράφως, τους αρμόδιους,  αρκετές βδομάδες πριν . 

Προφανώς, οι αρμόδιοι αντί να δρομολογήσουν λύσεις έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους, στις δημόσιες σχέσεις, στις χειραψίες και στην αλίευση ψήφων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δυστυχώς, η …ανάπτυξη στο Σίσι έμεινε στα χαρτιά της δημοτικής αρχής η οποία πράγματι θα …πρωτοτυπήσει σε Πανελλαδικό επίπεδο, με αφορμή πληροφορίες που διαρρέουν σε σχέση με τις πιάτσες ταξί στο Σίσι, μπροστά από ξενοδοχεία πέντε αστέρων !!!  Προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος την ανάπτυξη ενός τουριστικού δήμου μεταφέροντας, όπως δείχνουν τα πράγματα, τις αντιπαραθέσεις ταξιτζήδων στο Σίσι , στις πύλες ξενοδοχείων πέντε αστέρων !! 

Μιλάμε για ιδέες …φοβερές, για γέλια και για κλάματα , ενώ το …τέρας εξυπνάδας που το σκέφτηκε, θα διεκδικήσει μάλλον βραβείο !

Αν, βέβαια ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, καλό είναι να γνωρίζουν οι συμπολίτες μου ότι όλα αυτά δρομολογούνται αυθαίρετα, χωρίς καν να ληφθεί υπόψιν η γνώμη του τοπικού συμβουλίου, όπως συμβαίνει και για άλλα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Δεν μπορώ  βέβαια να φανταστώ το …οραματικό σχέδιο με τις πιάτσες ταξί και αν αυτό τελικά αποσκοπεί στην στοχοποίηση και εξόντωση συγκεκριμένων επαγγελματιών της περιοχής μας,  – ανεπιθύμητων –  στις πολιτικές πεποιθήσεις του Δημάρχου ! 

Άραγε, τι θα κάνει ο Δήμαρχος εφόσον του ζητηθεί να δημιουργηθούν νέες πιάτσες ταξί στον Άγιο Νικόλαο και μπροστά από ξενοδοχεία;

Το αν οι όποιες υποσχέσεις, αποδειχθούν προεκλογικές “φανφάρες, αυτό θα φανεί τους προσεχείς μήνες.

Τέλος, δεν μπορώ να μην σχολιάσω  τις 

διάφορες …αναρτήσεις για δήθεν …κινητικότητα, βέβαια δεν είναι έργα αλλά επικοινωνιακά τρικ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΘΕΝΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ