"Θα τους κάνω μήνυση"

1
      

«Πρέπει να σκοτωθεί κόσμος για να γίνει κάτι δηλαδή;», είναι η κραυγή αγωνίας του αναγνώστη Μ.Κ., που κατηγορεί τις αρχές για καθυστέρηση επέμβασης.

«Τους το έχω πει εκατό φορές ότι τόσο η κατηφόρα από το κτίριο της Νομαρχίας όσο και ο δρόμος που κατεβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα, η οδός Μακεδονομάχων, χρειάζονται να σκαφτούν γιατί έχουν γίνει γλίτσα. Χθες πάλι πέσανε δύο άνθρωποι με τις μοτοσικλέτες τους στη συγκεκριμένη οδό, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και κάποιες αμυχές, και ευτυχώς τους βοήθησαν οι αστυνομικοί από το Τμήμα.


Μα πόσο στοιχίζει να πούνε σε έναν εργολάβο που κάνει έργα στην πόλη να περάσει με ένα μηχάνημα και να γδάρει το δρόμο για να μην είναι τόσο ολισθηρός; Αν δε, πέσει και μια μπόρα ή ρίξει κανείς νερό, αλίμονό μας.


Πραγματικά έχω φτάσει στα όριά μου. Και η ίδια η κόρη μου έπεσε με το μηχανάκι της. Αν δε γίνει κάτι άμεσα, θα αναγκαστώ να καταγγείλω νομικά την όλη αυτή απραξία σε ένα θέμα που είναι τόσο εύκολο να λυθεί», συμπλήρωσε ο αναγνώστης.


Απλώς ζητά να ληφθούν μέτρα ώστε η κίνηση μέσα στην πόλη να γίνεται με ασφάλεια.


ΘΑΝΟΣ Κ.

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • Οι Συγκοινωνιολόγοι που “επιμελήθηκαν” του σηματικού θέματος της οδικής ασφάλειας, (τους πεζούς τους ξεχνάνε) είναι: Α) άσχετοι με το θέμα που διορίστηκαν κάποτε, χωρίς κριτήρια. Β) έκαναν copy-paste, από κάποια πτυχιακή εργασία, σε χώρες με τεράστιους δρόμους. Γ) όπως όλα τα έργα, έτσι και αυτά έγιναν σε κάποια προεκλογική περίοδο, που τα μισά λεφτά πήγαν σε τσέπες και τα υλικά, ήταν-είναι, αμφιβόλου ποιότητας. Δ) όλα τα παραπάνω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία σαν πάρτι στον Αγιο Νικόλαο video – photos

      Δεν είναι πολλές οι φορές που έρχονται για καλλιτεχνική εμφάνιση καλλιτέχνες που τα …