Η τουριστική επένδυση στον Άγιο Νικόλαο στο επίκεντρο της συνάντησης Δ.Παπαδημητρίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MIRUM

0
      

Η επένδυση ύψους 408 εκ. ευρώ στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, η οποία εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων στις 4/8, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mirum Hellas Βιτάλι Μπορίσοφ.

«Είμαι πολύ ευτυχής για την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, η οποία με την συμπαράσταση του υπουργού ενέκρινε την επένδυσή μου προκειμένου να προχωρήσει με τη fast track διαδικασία», σημείωσε ο Β.Μπορίσοφ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «θεωρώ ότι η επόμενη δεκαετία είναι δεκαετία Κρήτης και δεκαετία Ελλάδας για επενδύσεις».

Παράλληλα, ο Διευθύνον Σύμβουλος της Mirum Hellas σημείωσε ότι «ως προς τον τομέα των επενδύσεων, η κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα φιλική και το οικονομικό κλίμα στη Ελλάδα αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα εύφορο. Το γεγονός ότι έγινα στρατηγικός επενδυτής με αυτή την κυβέρνηση τα λέει όλα. Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη μου, ούτως ώστε το έργο μου να αντιστοιχεί στο ωραίο τοπίο της Κρήτης».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «αναμφίβολα θα προσκαλούσα και άλλους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα. Βίωσα κι εγώ, ως επιχειρηματίας την άνοδο και την κάθοδο της ελληνικής οικονομίας και πιστεύω πως είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουμε στην Ελλάδα».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τονωτική ένεση στην καρδιά του χειμώνα

      Είναι ολοφάνερη η τόνωση στην αγορά της πόλης με τα λεωφορεία του προγράμματος χειμε…