Η Πετράκη ξανά με Αρναουτάκη σε Λασίθι.

0
      

Η νυν Αντιπεριφερειάρχης κα Πελαγία Πετράκη θα είναι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου με το συνδυασμό «Κρήτη – Πρώτη δύναμη» του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Παράλληλα, για το συνδυασμό του κ. Αρναουτάκη υποψήφιοι για τη θέση των τοπικών Αντιπεριφερειάρχων θα είναι οι νυν Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου κ. Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης. 

Ουσιαστικά δηλαδή διεκδικεί την επανεκλογή της η ηγετική ομάδα που είχε την ευθύνη της διαχείρισης στην Περιφέρεια Κρήτης και κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας, με τον κ. Αρναουτάκη να έχει στην προεκλογική ατζέντα ως κεντρικό άξονα προβολής το έργο που επιτελέστηκε κατά την πρώτη θητεία στην Κρήτη.

Σε ότι αφορά τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Λασιθίου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στις υποψηφιότητες με το ενδεχόμενο να μη μετέχουν έως δύο σημερινοί περιφερειακοί σύμβουλοι.


Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ορθοπεδικού και Συμβούλου Υγείας κ. Μανόλη Κλώντζα. Ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό ενώ ο κ. Σήφης Μηλιός δεν έχει καταλήξει ακόμα σε τελική απόφαση. Πολύ πιθανόν θεωρείται να μην συμμετέχει ο κ. Νεκτάριος Φυγετάκης.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ψηφοδέλτιο θα πλαισιώσουν ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο κτηνίατρος κ. Στάθης Γραφανάκης από τον Άγιο Νικόλαο, ενώ από τη Σητεία θα συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Τσιφετάκης Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Σητείας, ο κ. Εμμανουήλ Κριθαράκης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και ο κ. Κώστας Ξενικάκης υπάλληλος ΔΕΗ.


Τέλος, ο κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου για τον οποίο υπήρχε έντονη φημολογία ότι επρόκειτο να συμμετέχει και μάλιστα ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, αναμένεται να μην συμμετέχει ούτε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.


ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

www.anatolh.com

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ιεράπετρα

      Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες της Ιεράπετρας εξαιτίας πυρκαγιάς…