in , ,

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει την Υγεία στο νησί

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει την Υγεία στην Κρήτη
Συνάντηση με τη νέα Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Την πρώτη συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με την Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορπουδάκη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και οι υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ Χάρης Λυδάκης και Δημήτρης Αγαπίου.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση των μονάδων υγείας της Κρήτης και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον σχεδιασμό που ετοιμάζει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την στήριξή του και τόνισε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει την Υγεία στην Κρήτη. Σημείωσε δε πως θεωρεί κρίσιμες τις συνέργειες και την συνεργασία και στον τομέα της υγείας επειδή αφορά όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.
Η σχετική ανακοίνωση της ΔΥΠΕ:

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και οι υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ Χάρης Λυδάκης και Δημήτρης Αγαπίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των μονάδων υγείας του νησιού και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο σχεδιασμό που ετοιμάζει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.
 
H κα Μπορμπουδάκη τόνισε ότι στόχος της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης είναι η ενίσχυση της υγείας στο νησί. Θα ακολουθήσουν ώριμες προτάσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που διαβιούν στην Κρήτη και την αναβάθμιση των δομών υγείας, προς όφελος όλων.
 
Ο κ. Αρναουτάκης από την μεριά  του επισημαίνοντας  πως θεωρεί ωφέλιμες τις συνέργειες και στην συγκεκριμένη περίπτωση την συνεργασία στον τομέα της υγείας, επειδή αφορά όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει από τη θεσμική του θέση να στηρίζει την Υγεία στην Κρήτη και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις προς στην κατεύθυνση αυτή.