in ,

Η μπόρα στο ΚΙΝΑΛ παρασύρει και τοπικά στελέχη του Λασιθίου, παραίτηση Στρατάκη

Άγιος Νικόλαος, 4 Ιουνίου 2019

 

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ΚΙΝΑΛ, επιβεβαιώνουν δυστυχώς τους φόβους μου ότι έπαψε να λειτουργεί ως σοσιαλιστικό κίνημα και από φορέας σοσιαλιστικών ιδεών έχει μετεξελιχθεί σε έναν πολιτικό σχηματισμό παλαιοκομματικού τύπου, με προσωπικές στρατηγικές και βαρονίες.

Είναι λυπηρό που οι παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου μπήκαν στο ράφι και οι εμφανιζόμενοι ως πολιτικοί του κληρονόμοι  δίνουν πλέον, μόνο την μάχη, αν το κόμμα του θα ακολουθήσει ή όχι την ΝΔ.

Όλα αυτά είναι πολύ μακριά από τις αρχές και την ιδεολογία μου και ως εκ τούτου δεν έχω πλέον καμία θέση στο ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι πολιτικά προδομένη και μου επιβάλλουν να παραιτηθώ από γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου, αλλά και από μέλος του ΚΙΝΑΛ, ώστε να αγωνιστώ  για την συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου που θα επαναφέρει την πολιτική σε ιδεολογικές ράγες, μα περισσότερο δεν θέλω να είμαι παρούσα στην διαδικασία αποποίησης της πολιτικής κληρονομιάς του Ανδρέα Παπανδρέου.

 

Στρατάκη Μαρία