in

Η ΔΑΕΑΝ και η στήριξη των ΑΜΕΑ στις παραλίες του Αγίου Νικολάου [VIDEO]

Η ΔΑΕΑΝ ενημερώνει για τις κινήσεις που έχει κάνει όσον αφορά τα ΑΜΕΑ και την προσβασιμότητα στις παραλίες που έχει υπό την ευθύνη της

Αναλυτικά:

Με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου θα θέλαμε να θυμίσουμε πως η ΔΑΕΑΝ με σεβασμό και τηρώντας τα απαιτούμενα για την επίτευξη των κριτηρίων των γαλάζιων σημαιών, έχει προνοήσει διαχρονικά και συμμορφωθεί με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και προδιαγραφές.
Οι παραλίες με υποδομές ΑΜΕΑ είναι ο Αγ. Παντελεήμονας, ο Αλμυρός και το Σχίσμα Ελούντας. Η Ελούντα λόγω του μικρότερου κυματισμού, είναι η πιο φιλική για τα λουτρά των ΑΜΕΑ.
▪ Θα θέλαμε να επίσης θυμίσουμε ότι έχει εγκριθεί πρόσφατα η χρηματοδότηση ύψους 218.000 € για προσβασιμότητα ΑΜΕΑ σε 4 παραλίες του Αγίου Νικολάου.
▪ Ένα σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους επισκέπτες μας με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν ένα καλοκαιρινό μπάνιο με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.
▪Τα τελευταία 4 χρόνια, με αίσθημα ευθύνης, έχει κατασκευάσει, ανακαινίσει και προσθέσει υποδομές, μικρές και μεγαλύτερες για την διευκόλυνση των συμπολιτών και επισκεπτών μας και σε άλλα σημεία δικαιοδοσίας της.