in , ,

Ζημιές από κεραυνούς που έπεσαν σε ελαιουργείο και ρακοκάζανο στο Λασίθι

Έντονες βροχοπτώσεις και προβλήματα που προκάλεσαν οι κεραυνοί στην Ιεράπετρα. Δύο κεραυνοί έπεσαν στο ελαιουργείο και σε ρακοκάζανο της Ζήρου Σητείας προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα κεραυνός “αφάνισε” αποθήκη στην Ιεράπετρα καθώς άμεσα μετά το “χτύπημα” ξέσπασε πυρκαγιά.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης  υπήρξαν προβλήματα στο δρόμος από την Ιεράπετρα μέχρι και την περιοχή του Μακρύ Γιαλού. Τα μηχανήματα του Δήμου θα αποκαταστήσουν τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει το συντομότερο δυνατόν ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες.
Οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με μεγάλη προσοχή και να αποφεύγουν τις μεγάλες ταχύτητες προστατεύοντας τον εαυτό τους και βοηθώντας τα μηχανήματα του Δήμου να κάνουν καλύτερα και γρηγορότερα τη δουλειά τους.
Οι οδηγοί όλων των οχημάτων που κινούνται στον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας Αγίου Νικολάου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί λίγο μετά τη διακλάδωση του Κάτω Χωριού , διότι υπάρχουν πολλές πέτρες στο οδόστρωμα μέχρι να καθαριστεί από μηχάνημα του Δήμου.
Στην πόλη της Ιεράπετρας κατά διάρκεια της νύχτας έπεσαν 46 χιλιοστά βροχής.
neakriti.gr