in , ,

Εξαιρετικές διακρίσεις των ιστιοπλόων του Αίολου στο Τυμπάκι

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ    ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΓΙΟΥ       ΝΙΚΟΛΑΟΥ «ΑΙΟΛΟΣ» ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αγωνιστικών ομάδων Laser 4.7 και Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου «Αίολος»  στον Διασυλλογικό Αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου  το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019.
Οι κατηγορίες σκαφών που συμμετείχαν στον Αγώνα [Laser 4.7 , Laser RDL , Optimist και για πρώτη φορά η κατηγορία BUG].Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 42 αθλητές[17 στην κατηγορία Laser 4.7  , 11 στην κατηγορία Optimist , 4 sστην κατηγορία Laser RDL και 10 στην κατηγορία BUG ] από 6 Ομίλους [Ν.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ , Ι.Ο.Α.Ν. «ΑΙΟΛΟΣ» , Ν.Ο. ΣΗΤΕΙΑΣ , Ι.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , Ν.Ο. ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ , Ο.Σ.Φ.Π.].
Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες  και ο θαλάσσιος στίβος, βοήθησαν την επιτροπή αγώνα στο να πραγματοποιήσει συνολικά 30 Ιστιοδρομίες [7 Optimist , 7 Laser RDL , 6 Laser 4.7 , 10 BUG] προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο λιμάνι και την παραλία του Κόκκινου Πύργου το Σαββατοκύριακο 19-20/10.
Οι αθλητές του Ι.Ο.Α.Ν καθοδηγούμενοι από τον προπονητή τους Ιωάννη Καλαμπαλίκη ,πραγματοποίησαν μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση .Λόγω τραυματισμού η αθλήτρια της αγωνιστικής Ομάδας Laser 4.7 Αναστασίου Αθηνά Μαρία δεν αγωνίστηκε ,αλλά προσέφερε βοήθεια για την εκτέλεση των διαδικασιών στην  Επιτροπή Αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας ανά κατηγορία: .
Laser 4.7 Αγόρια:
Κοβατζής Θωμάς : 1η θέση
Μασσάρος Στυλιανός :3η θέση
Μαστορής Ιωάννης :4η θέση
Αυγουστινάτος Σωκράτης : 5η θέση
Laser 4.7 Κορίτσια:
Μαθιουδάκη Χαβάκη Ειρήνη :3η θέση
 
Optimist Γενική:
Μαστοράκης Νικήτας : 1η θέση
 
Optimist 11χρονα :
Τερζάκης Ανδρέας : 1η θέση

 
Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές μας και τον Προπονητή τους.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές μας το Σαββατοκύριακο 02-03/11 στον αγώνα που διοργανώνεται από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης. Έως και τις 08/12 οι αθλητές των αγωνιστικών μας ομάδων θα συμμετέχουν σε άλλους 4 αγώνες εντός και εκτός Κρήτης.
Ευχαριστούμε τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου για την εξαιρετική φιλοξενία των μελών της αποστολής μας.
Εκ του Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Δ.ΑΛΤΣΙΑΔΗΣ                                                          Δ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ