in

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Ελαιολάδου από το Επιμελητήριο Λασιθίου

Υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου Ελαιολάδου στις 9/11 από το Επιμελητήριο Λασιθίου

Το Επιμελητήριο Λασιθίου ανακοινώνει την διενέργεια εκπαιδευτικού σεμιναρίου προς τους ελαιοπαραγωγούς του νομού Λασιθίου και ειδικότερα της περιοχής του Π.Ο.Π. Σητείας, προκειμένου να βελτιώσουν τις γνώσεις αλλά και να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες, αναφορικά με τις ορθές πρακτικές για την παραγωγή ελαιολάδου υψηλής ποιότητας.
Συγχρόνως οι συμμετέχοντες, θα διεξάγουν γευστική δοκιμή 10 βραβευμένων ξένων ελαιολάδων, με σκοπό να γνωρίσουν τον ξένο ανταγωνισμό μέσα από τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελαιολάδων διαφόρων χωρών και άγνωστων σε αυτούς ποικιλιών.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Μαρία Κατσούλη, πιστοποιημένη Olive Oil Taster & Sommelier και η διάρκεια του είναι 3 ώρες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Το σεμινάριο στην Σητεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ με ώρα έναρξης την 17.00 απογευματινή.
Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού συμμετοχής στην γευσιγνωστική διαδικασία (εως 50 άτομα), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχής στο σεμινάριο. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνείστε, τηλεφωνικώς στο 2841022231 ή με email στο info@epimlas.gr δηλώνοντας τα παρακάτω στοιχεία: επωνυμία επιχείρησης, όνομα συμμετέχοντα και τηλέφωνο/email επικοινωνίας.
Για το Επιμελητήριο Λασιθίου,
O Πρόεδρος,
Θωμάς Χαριτάκης
Επιμελητήριο Λασιθίου