Menu
in

Εκδήλωση τιμής και βραβεύσεων! [VIDEOS – PICS]

Έγινε το απόγευμα της τρίτης 26 Φεβ. Η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Διεθνούς ενώσεως Αστυνομικών -Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.


Μία γενική συνέλευση σημαντική για την ιστορία της ΤΔ μας καθώς μετά απο 28 χρόνια λειτουργιάς της Τοπικής διοίκησης υπό την σκεπή του Καταστατικού του Εθνικού Τμήματος, κατάφεραν και υλοποίησαν τα μέλη της το δικό τους καταστατικό.

Πριν την γενική συνέλευση έγινε η κοπή της πίτας της ΤΔ Λασιθίου η βράβευση του Αστυνομικού και μέλους της Ένωσης Σηφακη Φανη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής κ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παγκόσμιους αγώνες.

Στην τελετή τιμήθηκαν και τα ΜΜΕ της περιοχής που από στηρίζουν ανιδιοτελώς τη προσπάθεια κ το έργο των μελών της ένωσης.

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση και δηλώσεις μπορείτε να δείτε στα βίντεο του fonien.gr

 
https://youtu.be/KrzRI4eknfA
https://www.youtube.com/watch?v=JLpySWgoi_c&ab_channel=IonianChannel
https://youtu.be/vBVNjMaMowo
https://www.youtube.com/watch?v=ctsUgKRENX0&ab_channel=ANT1TV
https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2022/02/kriti-aloga-2.mp4
https://fonien.gr:443/Μάλιστα οι δυο τους τα πήγαν άριστα από την πρώτη γνωριμία τους και απόλαυσαν την βόλτα τους. Η μητέρα της Ραφαέλας δήλωσε πως δεν πίστευε στις νεράιδες αλλά πλέον άλλαξε γνώμη, καθώς μια “νεράιδα” του make a wish, η νεράιδα της Ραφαέλας ανέλαβε να πραγματοποιήσει το όνειρο της 19χρονης και το έκανε, ενώ η Ραφαέλα από την πλευρά της είπε πως όταν πήγε το βροχερό πρωινό της Πέμπτης στον ιππικό όμιλο Μαλάξας Χανίων για μάθημα ιππασίας, ήταν κατσούφα και δεν περίμενε ποτέ την εξέλιξη που θα είχε η τόσο ξεχωριστή αυτή Πέμπτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον η Ραφαέλα και η Βικτώρια θα γίνουν αχώριστες!
https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2022/02/kriti-aloga-3.mp4

Η βράβευση Σηφάκη

https://www.youtube.com/watch?v=MrFWAc2AEr8&ab_channel=Fonienfoniengr

Η βράβευση των τοπικών ΜΜΕ

https://www.youtube.com/watch?v=iG4Biq3uGS4&ab_channel=Fonienfoniengr

Δηλώσεις Κώστα Φραγκάκη

https://youtu.be/61U53mTSB2I

Δηλώσεις Φάνη Σηφάκη

https://youtu.be/61U53mTSB2I
 
Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση

Leave a Reply

Exit mobile version