Είσαι γονέας; γίνε ακόμα καλύτερος

0
      

Οι Σχολές Γονέων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε όλους τους νομούς της χώρας και έχει σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από εθνική προέλευση, ηλικία και μόρφωση, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με αναπηρίες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.Το πρόγραμμα αναπτύσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες που παρέχουν στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειριών και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Η Ένωση Γονέων Μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου και το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ( ξεκινούν σχετικό πρόγραμμα, με βασική θεματολογία : Στάδια Εξάρτησης• Παράγοντες που οδηγούν στην εξάρτηση. Οι δυο αυτές θεματικές αφορούν όλο το φάσμα των εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο), καθώς, βάση ερευνών, το υπόβαθρο είναι κοινό. 


Οι συνεδρίες θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 6-8 το απόγευμα με ημερομηνία έναρξης στις 26/2, στο χώρο του ΚΕΘΕΑ (Καπετάν Ταβλά και Μεταμορφώσεως) Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή αιτήσεων έως 15/2 στο mail της ένωσης Enosisgkdagn@gmail.com και στο τηλέφωνο 6944540167. 

Εκτυπωμένες αιτήσεις μπορείτε να βρείτε στον «Πολυχώρο Περίπου» (πεζόδρομος 28ης Οκτωβρίου) και στο κατάστημα του κυρίου Χατζηδάκη, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα στον Άγιο Νικόλαο, καθώς και στην Κουνδούρειο δημοτική βιβλιοθήκη στον Άγιο Νικόλαο.

Τις αφήνετε συμπληρωμένες στα ίδια σημεία και κατόπιν συλλέγονται μ’ευθύνη της ένωσης από τα ίδια σημεία


Μετά τιμής,
το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

       Στην Καλαμαριά φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Χάρρυ Κλυνν. Η ε…