in

Διακοπή ρεύματος σε όλο τον Άγιο Νικόλαο την Πέμπτη (7/12)

Από τη ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυά της θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:
Ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 7/12/2017 και από ώρα 15.30 έως 16.30 στις περιοχές:
Ολόκληρη η πόλη του Αγίου Νικολάου,
κέντρο πόλεως,
λιμάνι,
Κιτροπλατεία,
Μύλος,
Γαργαδόρος,
περιοχή Κολυμβητηρίου,
Λαγκός,
Σταυρός,
Αμμούδα,
Λίμνη,
περιοχή Εργατικών Κατοικιών.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σ’ άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.
Τα συνεργεία μας θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.
Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.