"Δεν θέλουμε κανένα πριμ, τα χρήματα να γίνουν έργα αθλητισμού"

0
      

Οι μεγάλες αθλητικές επιτυχίες συνοδεύονται παραδοσιακά από τη χορήγηση πριμ. 
Οι διεθνείς όμως έκαναν τη διαφορά, αφού οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επικοινώνησαν με τον Αντώνη Σαμαρά και του ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν χρήματα, αλλά μία «επένδυση» για το μέλλον. 

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έστειλαν στον πρωθυπουργό επιστολή, στην οποία υπογραμμίζουν ότι δεν θέλουν χρήματα για τις επιτυχίες της Εθνικής στο Μουντιάλ, καθώς παίζουν «μόνο για την Ελλάδα και το λαό της». Αυτό που ζήτησαν από τον κ. Σαμαρά ήταν η υποστήριξή του για την εύρεση της έκτασης που χρειάζεται ώστε να κατασκευαστεί το προπονητήριο της Εθνικής ομάδας. 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε ζητήσει το παραχωρητήριο έκτασης εδώ και καιρό από την Πολιτεία, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση και φιλοξενείται προς το παρόν στον Αγιο Κοσμά, από όπου όμως θα φύγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο τέλος του 2015. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου με τους διεθνείς και τους διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει. 

 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/161227#ixzz367AgkTgX

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολες οι αλλαγές για την Παιδεία, στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο

      Κατατίθεται το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη…