in ,

Δάσκαλοι και γονείς επί σκηνής στο Β’ Δημοτικό Νεάπολης

«Φτου ξελευτερία 6» συνέχεια…

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, ανέβηκε η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ». Μία παράσταση έκπληξη για το κοινό, αλλά κυρίως για τους μικρούς μαθητές, καθώς απόλαυσαν τους γονείς και τους δασκάλους τους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ιδέα ξεκίνησε από τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και μέσα από το πρόγραμμα για τον εθελοντισμό «Νοιάζομαι και Δρω», που εφαρμόζεται, δημιουργήθηκε αυτή η θεατρική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέθεσαν πολύ προσωπικό χρόνο, υπηρετώντας τον κοινό σκοπό, τα παιδιά! Ταυτόχρονα, άνοιξε έτσι και ο δρόμος για τη συνέχεια, αποδεικνύοντας εμπράκτως πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε στο σύνολο.

Το κοινό απόλαυσε με σειρά εμφάνισης τους: Λαγουδάκη Μαρία, Μαγούλη Ευαγγελία, Μαγούλη Βασιλεία, Σαξώνη Ειρήνη, Στεφανακίδη Χρήστο, Ζερβού Σοφία, Βλάση Νίκο, Λαγουδάκη Ελένη, Βιολέτη Κώστα, Παναγιωτάκη Ελένη που ενσάρκωσαν τους ρόλους του παραμυθιού υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Αδριάνης Γαλανού. Στον ήχο και στα φώτα βρισκόταν η Κέλλυ Γρηγοροπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά τους: Μάνεση Νίκο, Μαστοράκη Νίκο και τον Ταμπουρατζή  Γιάννη για τη συνδρομή τους στα σκηνικά, καθώς και το ανθοπωλείο «Νούφαρο» της Δόξας Ταμπουρατζή.

Ραντεβού την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:30, στην αυλή του σχολείου για το ανεπανάληπτο SUN(σαν) BEACH PARTY II. Το πρώτο party του καλοκαιριού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με είσοδο μόνο 1€ .